Şimdi Ara

3 Haftalık KVK garantili Mix 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Afyonkarahisar İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 3 Haftalık KVK garantili Mix 2
    Merhaba,
    Ürünüm sıfır nasil alıyorsanız onun gibidir. Kutusu aparatı vs. herşey duruyor. Herhangi bir yerinde kırılma, çizilme düşürme gibi bir durum olmamıştır. Satma sebebim ise alışamadım. Pazarlık teklif etmeyiniz. Ekranında spigen nano liquid koruyucu vardır. Yanında nano koruyucu da gönderilecektir. Ayrıca 2 tane kılıfı vardir.
    Malum site linki;
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-3-haftalik-kvk-garantili-mix-2-578979264/detay
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 14 Haziran 2018 Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam 1750 tl ye alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

Hocam 1750 tl ye alabilirim
    o fiyata getirebilirsen hemen bende alayım

şuan en düşük fiyatı 2400 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 14 Haziran 2018; 3:8:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_s64

Alıntıları Göster
    konu sahibinin arkadaşısınız galiba... sahibindende sirasiyla (64gb) 1600 1640 - (128gb) 1700 ve 1800 olarak fiyatlarda cihazlar geldi. 1640 ligi da ben arkadasima aldim. kendimede 1200 e mi6 ayarladim. sifirini kart kampanyasiyla 1850 ye mal eden arkadaslar var anakonuya bakarsaniz, ki 1850 pahali olarak bahsediliyor sizi tutan yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-60C9D430E

konu sahibinin arkadaşısınız galiba... sahibindende sirasiyla (64gb) 1600 1640 - (128gb) 1700 ve 1800 olarak fiyatlarda cihazlar geldi. 1640 ligi da ben arkadasima aldim. kendimede 1200 e mi6 ayarladim. sifirini kart kampanyasiyla 1850 ye mal eden arkadaslar var anakonuya bakarsaniz, ki 1850 pahali olarak bahsediliyor sizi tutan yok...

Alıntıları Göster
    sizin gibi boş konuşanlar bu forumda bitmez bende sıfırını 2100 liraya aldım 1750 liraya 3haftalık sıfır gibi cihazı getir alayım dedim ama sadece fiyata bakıp boş muhabbet ettiginiz için bunu atlamanız gayet normal...

BU ÜRÜNÜMÜZ 1 YIL BOYUNCA TEKNİK SERVİS GARANTİLİ OLUP FABRİKASYON HATALARA KARŞI 15 GÜN BİRE BİR DEGİŞİM GARANTİLİDİR

bahsettiğiniz ilanların garantileri ortada dükkan garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 14 Haziran 2018; 16:32:14 >

• quote:

Alıntıları Göster
    İllaki boş konuşacaksınız, adam 1900 tl yazmış ki şimdi 1950 tl yazmış. Bende 1750 tl teklif ettim. O bişey demiyor sen bodoslama atlıyorsun. 2400 e sıfırı olabilir, ip 7 nin de sıfırı 3 bin tl ikinci eli 2300-2400 civarı temizi.

Umarım satar istediği fiyata, daha geçen gün 3 aylık 128 gb lık garantili cihazı 1750 ye aldım. Teklif ettiğim fiyat gayet mantıklı. Gidin araştırın piyasası

• quote:

sizin gibi boş konuşanlar bu forumda bitmez bende sıfırını 2100 liraya aldım 1750 liraya 3haftalık sıfır gibi cihazı getir alayım dedim ama sadece fiyata bakıp boş muhabbet ettiginiz için bunu atlamanız gayet normal...

BU ÜRÜNÜMÜZ 1 YIL BOYUNCA TEKNİK SERVİS GARANTİLİ OLUP FABRİKASYON HATALARA KARŞI 15 GÜN BİRE BİR DEGİŞİM GARANTİLİDİR

bahsettiğiniz ilanların garantileri ortada dükkan garantili

Alıntıları Göster
    2100 e aldiysan baya kazik fiyata almissin hocam. daha dun aksam letgodan 1600 e ilan geldi. daha 2 haftalik cihaz adam naylonu bile ustunde cihazi koymus. kendimde mi6 ayarladim 1100 e gelecek bana maliyeti. kimse 50 100 tl icin ne idugu belirsiz 2. el almak istemez. ayrica yazdigin aciklamadaki ilan garantisiz urun. sende cok iyi biliyorsun ki bir dolu ilan var sitede ama niyetin belli senin. muhattap olmayacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 17 Haziran 2018; 14:14:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N 70 genpa garantili 15 ay
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.