Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 3 GÜNLÜK GOLD DAN ALINMA MOTOROLA ATRİX Satın Al 7 Ocak 2013 22:18 1 1 3 GÜNLÜK GOLD DAN ALINMA MOTOROLA ATRİX İnşallah dogru yere açmısımdır bu sefer ılanı :( Cihazı alalı 3 gun oldu (Cumartesı) yalan yok root yaptım cıhazı :) ama alacak olan olursa orjınal romunu yukler orjınal halınde verebılırım. Cynogene mod 7.2 yuklemek ıcın rootladım . 05.01.2013 gunu gold bilgisayar ızmır bornova magazasından 586 TL ye aldım , sıfırlığı konusunda fazla soze gerek yok sanırım :) İstedıgım fıyat : 500 TL ACİL Nakıt lazım oldu o yuzden satıyorum yoksa satmaya noyetım de yok tu. İlgilnenler PM atabılırler. http://www.youtube.com/watch?v=1JeQDpZq_LQ Fiyat : 525 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 7 Ocak 2015 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Oyun - Performans Bilgisayarı - monitör , Vss herşey dahil ,FİYAT DÜŞTÜ (İzmir) SATILMIŞTIR ... Satılık Oyun - Performans Bilgisayarı - monitör , Vss herşey dahil ,FİYAT DÜŞTÜ (İzmir) İZMİR'den ALINIK LG G2 Beyaz - 32GB (Min Bütçe 800 - Max Bütçe 850) Cihaza Göre Konuşulur ...
Dock yok hocam ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Oyun - Performans Bilgisayarı - monitör , Vss herşey dahil ,FİYAT DÜŞTÜ (İzmir) SATILMIŞTIR ... Satılık Oyun - Performans Bilgisayarı - monitör , Vss herşey dahil ,FİYAT DÜŞTÜ (İzmir) İZMİR'den ALINIK LG G2 Beyaz - 32GB (Min Bütçe 800 - Max Bütçe 850) Cihaza Göre Konuşulur ...