Şimdi Ara

3 golde de Mehmet Topal katkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anlam veremiyorum her maç ağzına yüzüne bulaştıran Topal ısrarla niçin stoper oynatılıyor?
    3 golde de bariz hatası var .Fenerbahçeyi mahvetti milli takima alınıyor hala .
    Ayrica lucescunun Ukrayna'nin önünü açmak için kasıtlı olarak bu 11 ı çıkardığını düşünüyorum.Boyle rezil bir 11 i en kafasız adam bile çıkarmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 4 maç kala grupta iyi konumdaydık ve 2 rakibimizle içerde oynayacaktık. Fatih Terim kebapçıyla kavga etti diye gönderdiler apar topar. Tamam eyvallah buraya kadar her şey normal diyebiliriz, çünkü Arda da gazeteci dövdü diye gönderilmişti. Peki ondan sonra bu tüpçü hangi mantıkla takım hakkında hiçbir fikri olmayan dedeyi en kritik maçlar için göreve getirdi? Madem milli takımın ilkeleri var fatih hocayı gönderdiniz, neden ardanın ayağına gidip yalvardınız geri dön diye?
    Lucescu hakkında birşey demeye gerek yok zaten belli ki emeklilik öncesi ikramiyesini almaya, biraz da gezmeye gelmiş. Azıcık futboldan anlayan adam oraya korkuluk diker de yine mehmet topalı oynatmaz stoperde. Neresinden baksan saçmalık dolu. İnşallah tez zamanda tüpçü ve ekibinden kurtuluruz.
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    aynı fikirdeyim.
    Hala da istifa etmeyeceğim diyor.Ne yüz varmış bu insanlarda be!
  • ben 2013 yılından beri topalı eleştiriyorum. Herkes beni linç ediyordu. Şimdi herkes benimle aynı fikirde olması sevindirici. Bu adam hiç bir pozisyonda ne milli takımda nede şampiyonluğa oynayacak üst seviye takımlarda yeri yok. 3 metreye pas atamayan futbolcu savaşıyor diye sahada kalmamalı.

    Bizim takımın yıllardır kısırlığının sebebi bu yetenek fakiri adam.
  • serdar aziz varken, ömer toprak varken mehmet topal'ın neden stoper oynadığını birisi açıklasın artık
  • matrax33 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

    4 maç kala grupta iyi konumdaydık ve 2 rakibimizle içerde oynayacaktık. Fatih Terim kebapçıyla kavga etti diye gönderdiler apar topar. Tamam eyvallah buraya kadar her şey normal diyebiliriz, çünkü Arda da gazeteci dövdü diye gönderilmişti. Peki ondan sonra bu tüpçü hangi mantıkla takım hakkında hiçbir fikri olmayan dedeyi en kritik maçlar için göreve getirdi? Madem milli takımın ilkeleri var fatih hocayı gönderdiniz, neden ardanın ayağına gidip yalvardınız geri dön diye?
    Lucescu hakkında birşey demeye gerek yok zaten belli ki emeklilik öncesi ikramiyesini almaya, biraz da gezmeye gelmiş. Azıcık futboldan anlayan adam oraya korkuluk diker de yine mehmet topalı oynatmaz stoperde. Neresinden baksan saçmalık dolu. İnşallah tez zamanda tüpçü ve ekibinden kurtuluruz.

    Ya kusura bakmayın da zaten Lucescu'yu azıcık takip eden adam bunun son yıllarda sağa sola sürekli oğlunu teknik direktör olarak kaktırmaya çalıştığını, kendisi için artık bu işlerin bittiğini anlardı. Ben daha ilk geldiği zamanlar söyledim bu adam yatmaya geldi diye.




  • Celtic - Fenerbahçe maçı UEFA Avrupa ligiydi maç 2-2 bitti İngiliz kanalından izlemişdim maçı maç sonu pozisyon tekrarlarını izliyolar :) analiz yapıp yorumluyolar maç 2-0 celtic öndeydi yanılmıyorsam 2-2 bitti neyse adamlar Mehmet topalı işaretliyolar her pozisyonda ve diyolarki takımın en kötüsü 2 gol de de pozisyon hatası var diyolar Mehmet topal olmasa celtic bu maçdan 1 puan bile alamazdı diyolar :) Ve ben ntvspor a diğer kanallara geçtim ve bütün yorumcular diyolar ki Mehmet topal takımın en iyisiydi :)) Rıdvan dilmen diyo ki Mehmet topal çok mücadele etti !

    Fenerliler diyolarki 2-0 dan geldik be az daha kazanıyoduk maçı diyolar :)

    Mehmet topal ı stoper olarak kullanman için takımda stoperlerin sakat veya cezalı olması lazım ! Hatta ben ortasahada topun benim ayağımda daha çok kalmasını ve dikine oynamak istiyorsam yine Mehmet topal ı ortasaha bile olarak tercih etmem ! Tercih edersen kaybedersin ! kaybettin de zaten ... Gelecek de yine tercih edersen yine kaybedersin benden söylemesi luce ve onun gibi düşünenler !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcanoa -- 11 Ekim 2017; 21:47:41 >




  • Aynen Mehmet Topal'ın kaliteli bir futbolcu olmadığını bende söylüyorum hatta Fenerli bi arkadaş yıllardır söylüyor kelimesi kelimesine katılıyorum kalitesiz boş bir topçu niyeyse hep göklerde napıyor ki bu adam ?



    Stopere geçmek onun suçu değil Lucescu gibi bi adam görmüyor mu Ömer'i Serdar'ı ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.