Şimdi Ara

3 Aylık Tertemiz Logitech G27 !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilindiği üzere üniversite sonuçları açıklandı ve ben de artık bilgisayar başında oyun oynamak yerine üniversiteye gideceğim. Maddi sıkıntıdan dolayı acil olarak bu ürünü satıyorum. Ürün Gold Teknoloji Marketlerinden 3 ay önce alındı. Zaten faturada herşey açık. Ve 2 yıllık garantisi devam ediyor.Ürünün hiçbir donanımsal sorunu yoktur. Tertemiz çiziği dahi yok, kutusu, poşeti, garanti belgesi, kullanım klavuzu herşeyi dahil duruyor.Resimlerden anlaşıldığı üzere. Direksiyonun ortasındaki jilatini dahi çıkarmadım. Çok titiz kullanırım ürünlerimi.Ancak kurması biraz zaman aldığı ve üşendiğim için toplasanız 10 kere oynamışmdır. Direksiyon ile oynanan tüm oyunlarda sorunsuz çalışıyor. Yarış ve simulasyon oyunlarında gerçekmiş gibi hava katıyor. Özellikle ETS2 bambaşka oynanıyor.Titreşim, geri bildirim, merkezleme vb... Ürüne sonuna kadar kefilim. Bir sorun olursa garantiye göndermek yerine bana gönderin paranız geri iade edilir. Ancak ürün 3 aylık tertemiz hiçbir sorunu yok. Ürünün sıfır fiyatı şuanda 1000 TL civarında. Bu fiyata 3 aylık garantili-kutulu-tertemiz ürün kaçmaz.

ÜRÜNÜ AYRINTISI İLE TANITAN RESİMLER LİNKLERDE MEVCUT.

BURADAN ALACAKLAR İÇİN FİYATI : 690 TL

KOMİSYONDAN DOLAYI SANALPAZAR VE GİTTİGİDİYOR FİYATLARI İÇİN;

http://www.sanalpazar.com/3-Aylik-Logitech-G27-Tertemiz-Direksiyon-Garanti__isp48546062

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/3-aylik-logitech-g27-temiz-direksiyon-seti-179575174
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC0025907 -- 26 Temmuz 2015; 13:27:38 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyatı eksik yazmışsınız sanırım
  • Komisyonsuz fiyatı ne kadar?

Ayrıca üniversiten hayırlı olsun. 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komisyonsuz 690 TL kardeşim. Sağolasın.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.