Şimdi Ara

3 aylık s3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 3 aylık s3
    arkadaşlar cihaz çok temiz 3 ay önce satın aldım onu.kutusundan çıkarttıgım gibi duruyor.özenle kullandım.kutusundaki aksesuarları kullanmadım.sadece sarj adaptörünü kullandım.onun dahi jelatini duruyor üzerinde.800 tl istiyorum cihazdan.cihaz kayıtsızdır.ama satın alan kişi ile bulusunca isterse onunla cihazı kaydettirmek icin gidebilirim.pasaportuma cihaz kaydettirme hakkım var :) cihaz %100 orjinal samsung.
    istanbul izmit adapazarı bilecik bozüyük ve eskişehir de elden teslim imkanı.i
     3 aylık s3

3 aylık s3

3 aylık s3

3 aylık s3
    Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Şubat 2015 Satıldığı Şehir : YurtDışı Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Express Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İstanbulun neresinden elden teslim yapabilirsiniz ve kayıt icin ekstra ücret talep edicekmisniz.benim icn uygun bir fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul da bana uygun olan heryere getiririm(telefonda konusup anlasılır) kayıt ücreti alıcıya ait.tabiki görüsünce ufak bir indirim söz konusu olabilir.pazarlık sünnettir

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam pendik gözdağı.? size uygunmudur bi çayımı içersiniz telefnuda inceleme fırsatım olur. Bu pazar.?

• quote:

Orijinalden alıntı: recordset

arkadaşlar cihaz çok temiz 3 ay önce satın aldım onu.kutusundan çıkarttıgım gibi duruyor.özenle kullandım.kutusundaki aksesuarları kullanmadım.sadece sarj adaptörünü kullandım.onun dahi jelatini duruyor üzerinde.800 tl istiyorum cihazdan.cihaz kayıtsızdır.ama satın alan kişi ile bulusunca isterse onunla cihazı kaydettirmek icin gidebilirim.pasaportuma cihaz kaydettirme hakkım var :) cihaz %100 orjinal samsung.
    istanbul izmit adapazarı bilecik bozüyük ve eskişehir de elden teslim imkanı.i
     3 aylık s3

3 aylık s3

3 aylık s3

3 aylık s3

pm

• Almak için pm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.