Şimdi Ara

3 Aylık Netflix Üyeliği Alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene malum lys var ondan sonra 3 ay boş olacağım . Üniversiteden önce zaman geçirmek dizi ve film izlemek için netflix alacağım . Aslında telefon numarası veya kredi kartı numarası vermek istemiyorum . Acaba google play veya origin gibi kod kartı alabiliyor muyuz ? Varsa Teknosa , D&R gibi yerlerde bulabilir miyim ? Bir de sadece 3 ay için kaç lira öderim ?

Yardımınız için şimdiden teşekkürler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone üyeliğin varsa sd paket 3 aylık alınabiliyor bunun dışında ya kredi kartı yada ön ödeeli kart en para gibi mesala satın alabilirsin veya forumda ardeşliklere katılacaksın 3 aylık.

• Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    Bazı ülkelerde hediye kartı satılan yerler varmış . Türkiyede bulamaz mıyım ? Telefon veya kredi kart numarası vermek istemiyorum . Turkcell kullanıyorum ve 2 yıllık kalma sözü vermiştim o yüzden Vodafone Rede geçmem zor .

• quote:

Orijinalden alıntı: jdraxler

Bazı ülkelerde hediye kartı satılan yerler varmış . Türkiyede bulamaz mıyım ? Telefon veya kredi kart numarası vermek istemiyorum . Turkcell kullanıyorum ve 2 yıllık kalma sözü vermiştim o yüzden Vodafone Rede geçmem zor .

Ülkemizde satılmıyor maalesef bulamazsın.

Yurtdışına gitme imkanım olursa herhangi bir avrupa ülkesinden alsam acaba Türkiye de kullansam kabul olur mu sizce ?

• quote:

Yurtdışına gitme imkanım olursa herhangi bir avrupa ülkesinden alsam acaba Türkiye de kullansam kabul olur mu sizce ?

Ordayken olabilir türkiyede kullanamazsın.

Tamam sağolun o zaman mecbur kartla alacağım .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tamam sağolun o zaman mecbur kartla alacağım .

Önmli değil, saal kart vs ile alınıyormuş ama bilgim yok nasıl alınır ben en para ile alıyorum.

İninal felan var biliyorum . Birkaç arkadaşım oyun oynuyordu para yüklemek için almışlardı bende almayı düşünüyorum olmassa öyle yaparım .

• Herhangi bir numara vermene gerek yok.

Forumda Netflix kardeşliği diye konu var ordan 4 kişi birleşip hesap alın ayda 10 lira verirsiniz.

Tek almaya kalkarsan en az 25 lira vermen lazım.

Ben grup bulursam haber veririm sana.
  • Kasansay K kullanıcısına yanıt
    Peki tek kişi alırsam 3 aylığı kaça gelir ? Bir de şuanlık istemiyorum belirtiğim gibi yaza düşünebilirim ama insanlara güven olmuyor o yüzden ortak girmeyi sevmiyorum .

• 87 liraya geliyor tek alırsan, 4 kişi alırsan 30 tlye geliyor.
  • Tamam sağolun .

• Ortak girmeyi sevmiyorsun, insanlara güvenmiyorsun, kredi kartı bilgisi girmek istemiyorsun, Netflix'e güvenmiyorsun, bankacılık sistemlerine ve şifreleme metodlarına güvenin sıfır. Helal olsun valla. Kredi kartı varsa ailende SANAL KART çıkarttırıp Netflix'e onu verebilirsin. Tabi hala yapmadıysan veyaz vazgeçmediysen. :)
  • 07ONUR 0 kullanıcısına yanıt
    Almaktan vazgeçtim .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.