Şimdi Ara

3 Adet Tek Kişilik Sosyal Pizza 17 TL 'Dominos' (gel-al da geçerli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mail geldi içerik resimdeki gibi boyut hakkında bilgisi düşüncesi olan var mı
     3 Adet Tek Kişilik Sosyal Pizza 17 TL 'Dominos' (gel-al da geçerli)

• tek kişilik pizza nedir ? küçük boy pizzadan daha mı küçük oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

tek kişilik pizza nedir ? küçük boy pizzadan daha mı küçük oluyor ?

3 tane ortayı 28 ye veriyorlardı bu da küçüktür herhalde sonuçta sosyal pizza içeriği pek iyi değil :)
  • Dominos'tan en son gnctrkcll sayesinde beleş yemiştim rezalet ötesiydi. Butik pizzacılarla aynı fiyata ve milyon kat daha iğrenç. İlla pizza yemek istiyorsam çevredeki butik pizzacılardan söylüyorum. 2 lira fazla verip muhteşem pizzalar yiyorum. İstanbul Çapa civarında oturan varsa Pizzaara'yı öneririm gerçekten tek kelime ile muhteşemler.
  • Sosyal pizza isim bile saçma içinde ne var ne arkadaş sucuk kaşar zerreleri muhabbet ediyor gibi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir defa gncturkcell kampanyasından yararlanayım dedim,resmen hamur yedim,tam takır kuru bakır.En iyisi hasan ustaya ver 10 lira pizzanı bol malzemeli olarak doyasıya ye
  • Dominos, Little C. bunlardan uzak durmak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Daha Yaz Kodu Adet 2.5 TL
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

Dominos, Little C. bunlardan uzak durmak lazım.

little Ceaser'ın nesi varmış ? şuanda kurumsal pizza yapanlar içinde en iyisi. Dominos ile kıyas bile edilmez. dominos yaptıgı bilindik ramazan pidesi.
    little C.'da tek olumsuz yanı pizzalarının küçük olması onun dışında lezzet olarak çok iyi.
  • tavuk salam ve tavuk sucuk kullanılıyo bilginiz olsun. büyük boy bir pizzanın en fazla 3 lira maliyeti var o da konyalım tarzı etli ürünlerdeki maliyeti.
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Little Caesars zincir pizzacılar arasında en iyisi hocam.
  • Little ceasers a laf yok ozellikle ankara bahceli subesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    +1500
    Dominos ekmek gibi adamlar bir sey katmiyor resmen
    Little Caesars'a gectim acili etli pizzanin gercek tadinin farkina vardim kenarina da sos koydurun tavsiye ederi

• salçalı hamur kütlesi sevenler için güzel fırsat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

+1500
    Dominos ekmek gibi adamlar bir sey katmiyor resmen
    Little Caesars'a gectim acili etli pizzanin gercek tadinin farkina vardim kenarina da sos koydurun tavsiye ederi

benım onda favorim acımasız tavuk birde nefis kenarlı olunca off offf
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    En son verdiğim siparişte,2 büyük boy 1 de pepsi aldım.Büyük boylar pizza bulls'un orta boyu bile değil.Göya 3 kişilikmiş.Pepsi ise gelmedi bile. Daha ne diim.Büyük deyip orta satıyor.Ve bunu yapan iyi pizza yapıyor.Kusura bakmayın ama bana göre hırsızlık bu.

• Gnctrkcll kampanyasından bol sucuklu pizza+susam+kekik=14.99 (büyük boy pizza)
    Deneyin derim,müdavimi oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

En son verdiğim siparişte,2 büyük boy 1 de pepsi aldım.Büyük boylar pizza bulls'un orta boyu bile değil.Göya 3 kişilikmiş.Pepsi ise gelmedi bile. Daha ne diim.Büyük deyip orta satıyor.Ve bunu yapan iyi pizza yapıyor.Kusura bakmayın ama bana göre hırsızlık bu.

pizza boyutunu zaten bende eleştiriyorum. little chears'ın büyük boy pizzalarını 1 kişi rahat yiyor. ben kaç sefer yedim hatırlamıyorum bile.
    mesela dominos büyük boy alsam yiyemem. özellikle istanbul anadolu yakasında magic akademi var buranın büyük boy pizzasını 2 kişi anca yiyor

sizi de anliyorum siparişte sorun yaşamışsınız. ama bu tür şeyleri müşteri temsilcileriyle iletişime geçerek çözmeniz mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

pizza boyutunu zaten bende eleştiriyorum. little chears'ın büyük boy pizzalarını 1 kişi rahat yiyor. ben kaç sefer yedim hatırlamıyorum bile.
    mesela dominos büyük boy alsam yiyemem. özellikle istanbul anadolu yakasında magic akademi var buranın büyük boy pizzasını 2 kişi anca yiyor

sizi de anliyorum siparişte sorun yaşamışsınız. ama bu tür şeyleri müşteri temsilcileriyle iletişime geçerek çözmeniz mümkün.

Evet iletişime geçtim. Ne yaptılar diyeyim size.20 tl ve üzeri siparişlerde bedava sufle mi, tatlı mı ne, hepsini okumadan çöpe attım, kağıt yollamışlar.
    E bilsem ki bir daha büyük yerine orta boy yollamıyacaklar, beni kazıklamayacaklar, alırım da.Zira dominos, lc bence farkı yok. Pizza yiyeceksen el mahkum.Ama aslında hanım hepsinden güzelini yapıyor.Oda işe gönderemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Gnctrkcll kampanyasından bol sucuklu pizza+susam+kekik=14.99 (büyük boy pizza)
    Deneyin derim,müdavimi oldum

O kampanya hangisi oluyo sadece pizza 15 lira deÄŸil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gırtlak

Sosyal pizza isim bile saçma içinde ne var ne arkadaş sucuk kaşar zerreleri muhabbet ediyor gibi olmuş

Bu ilk facebookdan bi yarışma ile mi ne çıkmıştı, malzemeleri seçti millet filan. Sonra bu pizza çıktı, adı da Sosyal Pizza, bildiğim kadarıyla sınırlı üretim olacaktı ama çok tutunca menüye soktular.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.