Bildirim
3 adet kolay işçi havuz problemi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
1.soru 2
2.soru 14
3.soru 26 -
1.Soru
ilk başta /8+/12-/16 yaz diğerlerine t ekle a ve b ye daha sonra 4 saat hepsine ekle ve 1 e eşitlersen denklem t+4/8+t+4/12-4/16=1 buradan t=2 gelir -
2.Soru
şimdi 1.söylediği söze bakarak usta x günde bitiriyorsa diğeri 2,5x günde bitirir yani usta 1 günde bitiriyorsa diğeri 2,5 günde bitirir şimdi güçleri bu 3,5x ile 4 günde yapıyorsa x ile kaç günde yapılır diyiceksin ters orantı var sonra cevap 14 çıkıyor -
3.soru
Musluklar özdeş olduğu için hepside aynı günde bitirir yani x dersen gücüne şimdi havuz 12 saat doluyorsa 1 tanesi 12 saat çalışır 2 saat sonra açılırsa diğeri 10 saat 2.acıldıktan sonra 3. 6 saat sonra açılıyorsa 4 saat çalışır o zaman 12/x+10/x+4/x=1 buradan x=26 çıkıyor -
Teşekkürler -
Ben Teşekkür ederim. Anlamadığın yerleri sorarsan izah ederim. -
Biraz takılmıştım ama üstüne gidince anladım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X