Şimdi Ara

[SATILDI] 3 ADET İNCE ÇERÇEVE AOC FHD 23,6'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 3 ADET İNCE ÇERÇEVE AOC FHD 23,6"

Merhaba

3 Adet ince çerçeveli 60 Hz (75hz overclock olabiliyor) AOC 23.6 inch E2461 monitör. İracing triple setup için kullanıyordum 4 yıl önce sistemi dağıttım. Geçen sene PC bozulunca 1 yıldır kullanmıyorum. Monitörlerin renkleri üretildiği yıla göre gayet iyi. 2 MS tepkime süresi var. HDMI girişli. Çerçeveleri nedeniyle 3 lü setup için almıştım. Sorunsuz kullandim hala hiçbir sorunları yok. 3 monitörü de kutularıyla birlikte vereceğim. Oldukça şık tasarima sahip modern görünümlü monitörlerdir. 3 lü fiyat tek tek fiyatları 1500 TL olup 3 lü şekilde alacak olana 4200 TL den vericem. Resimler odanın ışığı nedeniyle düzgün çıkmadı. Kozmetik olarak sorunları yok. Tertemiz kullanıldı. Maltepe, Küçükyalı,Bostancı civarında elden teslim edilir. Evime gelip deneyerek te alabilirsiniz. Kargo olursa alıcı ödemeli olur. Kargoda oluşabilecek sorunlardan mesul değilim. O yüzden tercih etmiyorum. Ama risk alicaksaniz önce havale sonra kargo şeklinde belirttiğim koşullarda olur.

[SATILDI] 3 ADET İNCE ÇERÇEVE AOC FHD 23,6"

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4200 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Arkadaşlar Adet fiyatı 1300 TL Toplam 3u bir arada fiyatı 3500 TL olarak guncelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 17 Mart 2025; 1:59:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Hocam özelden mesaj atmıştım ama olumlu olumsuz bir dönüş yapmadınız. Eger satılmadı ise satın almak isterim. Teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Monitörler satılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünler Ryzen isimli arkadaşımıza satılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.