Şimdi Ara

3 adet dönem baskı plak (LP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 3 adet dönem baskı plak (LP)
    Merhaba. 3 adet dönem baskı longplay(LP) satmayı düşünüyorum kişisel arşivimden baya uyguna. Dinleti videolarını,fotoğraflarını ve kondüsyon bilgilerini instagramda plak aldığım yedek hesabıma ekledim,profil açık.

Yüzeysel çizikler mevcut,ses instagram’dan dinlediğiniz gibi birebir. Kesinlikle bir atlama veya takılma yok. Temiz durumda plaklar yani. 7.5 plak kondusyonları VG+.

3 plağı beraber almak isteyen olursa 350 Tl’ye vereceğim. Tek tek alım için fiyatları listeledim altta. Pazarlık düşünmüyorum başka. 1 dönem baskı fiyatına gelir 3 dönem baskı,analog plak beraber alınırsa. Gitti,geldi uğraşmak istemiyorum çünkü.

Tercihim elden teslimdir. En sağlıklısıdır. Avrupa yakası konum Bdüzü. Dm/ilan/whatsapp uygun iletişim için.

Not: Birinci dereceden şehit ve gazi yakınlarına(ailelerine yani) %50 indirimli ayrıca. Bir hayır duaları yeter.

1) Barış Manço - Yeni Bir Gün (yavuz plak 1979 basım) fiyat 180 TL

2) Nesrin Sipahi LP (Odeon 1970 basım) 170 TL

3) İbrahim Tatlıses - Benim Hayatım LP (Star Plakçılık 1984 basım) 100 TL

Dinletiler için instagram linki:https://www.instagram.com/tolgahan2t/ (profil ismi tolgahan2t)

3 adet dönem baskı plak (LP)
    Fiyat : 1 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5+1 hop seçimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.