Şimdi Ara

3 adet ASUS ROG STRIX 3 ADET RYZEN 1700

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Asus Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR CİDDİ ALICIYA HEPSİ ALINIRSA GERÇEKTEN GÜZEL BİR İNDİRİM YAPACAĞIM ACİLDİR!
    Arkadaşlar merhaba riglerden kalan son parçalarıda satmaktayım,anakart ve işlemciler 6 adet de psu kaldı psularada ayrı bir ilan açacağım.
    gelelim anakart işlemcilerimize ; ürünlerin hepsi kutusu mevcut henüz kutulamadım. isterseniz kutulu, isterseniz işlemcileri üzerindedir o şekilde alabilirsiniz.işlemci ve anakart ayrı satılmayacaktır.3 adet işlemci yada 3 adet anakart alınacak olursa o zaman bölebilirim anakart+işlemci fiyat 1700 tl dir

3 ADET İŞLEMCİ RYZEN 1700 kutulu FATURA 2 ADET 12.2017--1 ADET 01.2018 faturalı
    adet fiyat : 1200tl
    3 ADET ASUS ROG STRIX B350F ANAKART kutulu FATURALI 12.2017
    adet fiyat : 600tl

ÜRÜNLER ANKARA ÇANKAYADA ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM İÇİN ÖNCELİĞİM YÜZYÜZE ALIŞVERİŞTİR
    ANKARADA OLMAYAN ARKADAŞLARIM İSE ÜRÜNÜ KONTROL ETTİREREK ALDIRABİLİRLER SAHİBİNDEN V.S GET V.S İLE UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM
    ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM
    COŞKUN: 0532 598 60 27
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycocophoenix -- 23 Temmuz 2018; 10:37:2 >

• Ürünler satılmıştır ilginize teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.