Şimdi Ara

3.5 western digital ide 500gb hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ev kullanıcısıyım, devlette kadrolu sınıf öğretmeniyim (yani alım-satımla uğraşmıyorum). Üründe hiçbir sorun yoktur. Çok titiz kullandım.. İletişim için site üzerinden pm atabilirsiniz. Eski anakartım bozulunca sistem bileşenleri elden çıkardım ve sadece diskler ile floppy kaldı. Floppy ihtiyacınız varsa ücretsiz olarak gönderebilirim..

Western digital 3.5" ide pata bağlantılı 500gb disk geldi. Bu üründe kesinlikle bad sector yoktur, kontrol edildi. Defalarca kopyala yapıştır yaptım ve windows kurulumu da yaptım, sıkıntı çıkarmıyor. Hatta ürünün faturası ve jelatini bile durmaktadır ama garantisi bitiktir. Fiyat 60tl
     3.5 western digital ide 500gb hdd  3.5 western digital ide 500gb hdd

Disk sata değildir ve 3.5" büyüklüktedir. Lütfen alırken dikkat edin;) Bir kereye mahsus sata ile ide farkını bilmeyen arkadaştan diski geri aldım ama bir daha kesinlikle iade alınmayacaktır. Gereksiz yere zaman kaybı yaşanmasın. Satışı isterseniz sanalpazar üzerinden kargo size ait olacak şekilde açabilirim. Onun dışında önce havale sonra kargo şeklinde satış yapılır. Elden almak isteyenler için 1gün önceden haber vermek kaydıyla hafta içi saat 18:00'da 4.levent metroda buluşabiliriz.

DİĞER İLANIMA BAKABİLİRSİNİZ;)

Dergi arşivim; Chip, Billboard, BlueJean...http://forum.donanimhaber.com/m_84692099/f_//tm.htm#84692099

Ev tipi langırt oyunu olan varsa takas düşünebilirim. Onun dışında harici dvd okuyucu veya sata bağlantılı laptop dvd okuyucusu ile takas yapabilirim. blueray yazıcı da uygundur. Fiyatlar uygun, pazarlık payım yok ama sanalpazar komisyonu benden şekilde ilan açabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barishrocker -- 7 Mart 2014; 1:55:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: barishrocker

Shuttle barebone sistemimin anakartı bozuldu. Anakart değişmişken yeni bir tane toplayayım dedim. Eski parçalar evde duracağına birinin de işi görülmüş olur. Sadece samsung hdd ve tv kartı ile floppy kaldı. Ev kullanıcısıyım, ürünlerde hiçbir sorun yoktur. Çok titiz kullandım.. İletişim için site üzerinden pm atabilirsiniz.

160gb Samsung 3.5" ide pata hdd ve led ışıklı Hama ide pata kablosu. camlı kasanız varsa güzel bir görüntü oluşturuyor. bu diskte de hd tune ile baktığımda bad sector olmadığını gördüm. disk, en başından beri bendeydi ve temiz kullanıldı. aynı şekilde satılmazsa harici olarak kullanmaya devam edeceğim.. ikisi 40tl

DİĞER İLANLARIMA BAKABİLİRSİNİZ;)

Dergi arşivim; Chip, Yüxexes, Billboard, BlueJean...http://forum.donanimhaber.com/m_84692099/f_//tm.htm#84692099

Ev tipi langırt oyunu olan varsa takas düşünebilirim. Onun dışında takas düşünmüyorum. Fiyatı uygun yazdım, aşağısını teklif etmeyin lütfen.

takip

• ilan günceldir;)

• 160gb ide disk ve led ışıklı ide kablo için ilan güncel. Ayrıca 500gb western digital ide disk de eklendi. İki diskte de bad sector yoktur.

Takas olarak 1gb ddr400 ram (2 tane) veya lga775 p4 630 işlemci ve fanı olabilir. Sata bağlantılı harici veya laptop dvdrw da takas seçenekleri arasındadır. Artı eksiyi hallederiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barishrocker -- 6 Şubat 2014; 2:12:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takas seçenekleri değişti; ddr400 ram ve p4 işlemciyi buldum. sata bağlantılı laptoptan çıkma veya harici dvdrw ile takas yapılır. şu anda yeni bilgisayarımda ide desteği olmadığı için ayrıntılı hd tune raporu alamıyorum ama disklerde bas sector olmadığını harici kutu ile bağlayarak kontrol ettim. disklerde herhangi bir problem yoktur..

• Ciddi pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemre16

Ciddi pm

Pm cevaplandı. Şimdiden hayırlı olsun. Alışverişin böylesine can kurban:)

160gb samsung kargoya verilecek, takip eden arkadaşlar için;)

• Ikiv tarafada hayirli olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Western digital 3.5" ide 500gb diski aldım.Son derece temiz kullanılmış olduğu her halinden belli ve özenle paketlenmiş olarak geldi.Arkadaşımızdan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.Referans sisteminin yıldız kutucuklarını işaretlemeyi başaramadığım için burdan yazıyorum.Bütün puanlar 10 üzeri 5 yıldız :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafokeko

Western digital 3.5" ide 500gb diski aldım.Son derece temiz kullanılmış olduğu her halinden belli ve özenle paketlenmiş olarak geldi.Arkadaşımızdan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.Referans sisteminin yıldız kutucuklarını işaretlemeyi başaramadığım için burdan yazıyorum.Bütün puanlar 10 üzeri 5 yıldız :-)

Çok teşekkür ederim. Güle güle kullanın inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.