bana da 10 win boost gelmis referans falanda kasmadım :/
quote:
Orijinalden alıntı: kinataki
quote:
Orijinalden alıntı: worstop1
3200 vardı blitz aldım 2 el ranked girdim 2. elin sonunda 3736 ipm var sadece bende mi ?
3736-3200=536 Matematik 1.sınıf terk
Fail
quote:
Orijinalden alıntı: Fengshyia
quote:
quote:
3200 vardı blitz aldım 2 el ranked girdim 2. elin sonunda 3736 ipm var sadece bende mi ?
Fail
"blitz aldım 2 el ranked girdim" bundan eğer blitzi satın aldığını anlıyorsan helal.
quote:
quote:
quote:
quote:
Fail
"blitz aldım 2 el ranked girdim" bundan eğer blitzi satın aldığını anlıyorsan helal.
cümleyi neden yarım okuyosun? 3200 vardı blitz aldım 2 el ranked girdim burdan gayette blitz satın aldığı anlaşılıyo. ha 2 el ranked girdim blitz aldım dese o zaman rankedda blitz picklediği anlaşılırdı.
SHOP ÇÖKMÜŞ YUMULUN
quote:
quote:
quote:
quote:
Fail
3200 vardi blitz aldım Evet ben burdan anlayabiliyorum. Helal olsun bana
ya beyler konu açmayım dedim. benim de iki tanecik referral im vardı onları redeem yaptım. ikisi de 10 lvl.
1500 ip gelmesi gerekiyodu ama oyuna giriyorum çıkıyorum 10 dk dır ses seda yok. geç mi geliyo referallerden gelen ip ler falan._?
quote:
Orijinalden alıntı: Fengshyia 3200 vardi blitz aldım Evet ben burdan anlayabiliyorum. Helal olsun bana
/>
quote:
quote:
Blitz satın aldım demek istemiş yani 3150 parasını harcamış. Türkçe ana okulu terk.
quote:
Orijinalden alıntı: emre1542
quote:
Orijinalden alıntı: Ramualda
quote:
Orijinalden alıntı: emre1542
quote:
Orijinalden alıntı: Ramualda
quote:
Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta
Yeni ref olayından gelmiş olamaz çünkü redeem yapmadan hesabına geçmiyor ipler. Bence sesini çıkarma support'a falan :D
Her 5 Level yaptığın karakter için 250 IP geliyor. Yani eskiden 10 Referal kastıysa 2500 IP demek Bu IP ödülü REDEEM yapmadan geliyor
Çok yanlış biliyorsun be gülüm
Nerden geldiğini söyler misin bana o zaman? Yani 2000-2500 ip kadar bana da geldi ondan böyle bir şey söyledim. Hem yeni referal sistemine bakarsan orada da yazıyor.
Dostum, niye ısrarla inkâr ediyorsun, 36 K IP aldım ve bunu almak için 15 dakika aralıksız Redeem butonuna tıklamak zorunda kaldım, her refferal'ın IP'sini tek tek alıyorsun. Her ödül bu şekilde. Hadi iyi forumlar.
Dostum redeem'lerden ayrı 250 ip geliyor diyorum Redeemleri bende yaptım biliyorum. Riot boş yere mi 2000-2500 ip verdi o zaman bize?
Geçenlerde aynı şekilde şampiyon aldıktan sonra hesabından IP düşmemişti bir arkadaşımın. Bir iki gün içinde düşüyor.
Referanslardan dolayı geliyor para , almayan varsa mutlaka girsin alsın hemen ben 130 civarı referans kasmıştım şu an 36k IP var. 5 kişi de saolsun 10Lv a kasmış ordan da Rune Page geldi
Ben bi keresinde rune almıştım bedavaya ,almaya bastığında dolma ekranı var hemen iptal ettiğinde rune sende oluyor para da gitmiyordu ama kesin düzeltmişlerdir.güvenip denemeyin
Referralden gelen ipleri alabilmek icin yeni sisteme mi gecmek gerekiyor?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme