Şimdi Ara

3,5 dahili hdd ısısı araştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

boşta, yükte ve ortalama kaç C olmalıdır.
    Yeni bir sistem topladım big tower kasadan atx kasaya geçiş yaptım önceden hdd lerin çok iyi hava alıyrdu bu kasada kablolar arasında çok sıkışık bir yerde kaldılar az hava sirkülasyonu var. Allahtan yaz kasa 2 kapağıda açık kapalı olsa düşünemiyorum hallerini. ya 2 sını de satıp harıcı bır hdd alıcam yada dısarda tutucam hdd leri başka çarem yok.

Ben çekmeceyi söktüm kasa önünde ve altta tam alta fan önünde yer almakta kasamda bu.https://www.teknobiyotik.com/donanim/r-g-b/aerocool-p7-c1-pro-3-adet-rgb-led-fanli-full-cam-yan-panelli-usb-3-0-oyuncu-kasasi-ae-p7c1-pro.html

dün oyun sonrası altaki hdd o hdd yı kullanmama rağmen pc yukarsında klima çalışıyor olmasına rağmen ortam ısısı 23 derece olmasına rağmen maxımum 49 derece olmuş bir ustundeki hdd ise 40 derecede halmıs maxımum . m2 ssd 970 evo ıse 46 derecede kalmış.

3,5 dahili hdd ısısı araştırması3,5 dahili hdd ısısı araştırması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 20 Haziran 2018; 11:35:43 >

• hddyi açtığımda 31 derece kullandıkça 42 dereceyi görüyor.50 dereceyi hiç görmedim.istersen sırf hdd için bi fan koyabilirsin.hava akışı sağlık değil kanımca.şöyle bi deneme yap.hddyi sök kasa dışından yine sata portuna bağla.üstüne bi fan koy ve hdtune yazılımı ile error scan,uzun süreni, yap.bu şekilde de sıcaklık fırlarsa hddde sorun var demektir.diğer türlü ise kasa havalandırması sorunludur.
  • ONY86 kullanıcısına yanıt
    HDD lerde sorun yok daha 3 gun önceye kadar dıger kasamda kullandığım hddler. kasa soğutmasında sorun var da. ama ıste 49 hatta 55 dereceler sorun olurmu olmazmı onu merak edıyorum uzun kullanımda. bu günkü sonuç verılerınıde atyarım yarın bu kopnu altında. 1 hafta sonra fılanda kasa kapaklarını kapatıp gene sonuç verılerını atarım gene konuşuruz bu konu altında deneyip gozlemleyım ben az daha.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 Tb Ve Üzeri Cmr HDD Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.