Şimdi Ara

3-5-2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Arda989

Libero defans'ın arkasındaki adamdır düz mantıkla da ön libero defansın önündeki adamdır teşekkürler iyi günler...

Beni neden alıntıladın? Farklı bir şey yazmadık biz de zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

quote:

Libero defans'ın arkasındaki adamdır düz mantıkla da ön libero defansın önündeki adamdır teşekkürler iyi günler...

Beni neden alıntıladın? Farklı bir şey yazmadık biz de zaten.

Muhabbet orda devam ediyordu öyle alıntılayıverdim hocam sıkıntı yapacak bir durum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

Orijinalden alıntı: diziyazarı

quote:

quote:

quote:

3-5-2'de kanatlarda oynayacak adam sayısı çok az biz de bir tek Gökhan var.O oynasa diğer kanat boş kalır.4-1-2-3 en mantıklısı bizim için

bence değil kardeşim ya tek forvet bize uymuyor çift forvet oynamalıyız 4-4-2 oynamak yerine 3-5-2 gibi bir taktik denense ne zararı olacak ki eski futbol anlayışı v.s ben buna inanmiyorum.ve 3-5-2 bizde işe yaracağını düşünmüyor değilim.

Kanatta kim oynayacak?Oyun yapımız buna müsait değil

mevkiye ne kadar takıntılısınız
    volkan
    gg.bruno.hak/hak
    topal-emre
    kuyt-alper/baroni-stcoh
    webo-sow
    al işte ben hoca olsam denerim bu sistemi şuanki sistemden iyidir.

Stoperde GG ve Hak?Kanatlarda Kuyt ve Stoch?Bu kanatlarla fark yeriz.3-5-2'nin en önemli yanlarından biri kanatlarında defansif olmasıdır.

ya bir şey demiyorum ben izleriz biz daha çok izleriz tek forvetli absürt taktikleri.

• quote:

bizimkilerden çok galatasaraylılar yorum yapmış her zaman ki gibi ...

yani ben anlamıyorum bu yorumu, her konuya bunu yazıyorsunuz fakat bu futbol forumu ve kimsenin de özellikle fenerbahçe forumuna tıklayıp bakalım ne yazmışlar diyerek girdiğini sanmıyorum hepimiz ****da takılarak giriyoruz konulara . konudaki galatasaraylıların hangisi provokatif bir yorum yapmış gösterir misin?
  • quote:

Muhabbet orda devam ediyordu öyle alıntılayıverdim hocam sıkıntı yapacak bir durum yok

• quote:

Orijinalden alıntı: mrjeona

quote:

bizimkilerden çok galatasaraylılar yorum yapmış her zaman ki gibi ...

yani ben anlamıyorum bu yorumu, her konuya bunu yazıyorsunuz fakat bu futbol forumu ve kimsenin de özellikle fenerbahçe forumuna tıklayıp bakalım ne yazmışlar diyerek girdiğini sanmıyorum hepimiz ****da takılarak giriyoruz konulara . konudaki galatasaraylıların hangisi provokatif bir yorum yapmış gösterir misin?

bir şey yapmaya hacet mi fenerbahçenin sistem dizilişini renktaşlarim ile konuşmak istiyorum gelmişsin libero mevkisi kalmadı bilmem buğun akşam yaptıklarınız yetti zaten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3-5-2'de kanatlarda oynayacak adam sayısı çok az biz de bir tek Gökhan var.O oynasa diğer kanat boş kalır.4-1-2-3 en mantıklısı bizim için

bence değil kardeşim ya tek forvet bize uymuyor çift forvet oynamalıyız 4-4-2 oynamak yerine 3-5-2 gibi bir taktik denense ne zararı olacak ki eski futbol anlayışı v.s ben buna inanmiyorum.ve 3-5-2 bizde işe yaracağını düşünmüyor değilim.

Kanatta kim oynayacak?Oyun yapımız buna müsait değil

mevkiye ne kadar takıntılısınız
    volkan
    gg.bruno.hak/hak
    topal-emre
    kuyt-alper/baroni-stcoh
    webo-sow
    al işte ben hoca olsam denerim bu sistemi şuanki sistemden iyidir.

Stoperde GG ve Hak?Kanatlarda Kuyt ve Stoch?Bu kanatlarla fark yeriz.3-5-2'nin en önemli yanlarından biri kanatlarında defansif olmasıdır.

ya bir şey demiyorum ben izleriz biz daha çok izleriz tek forvetli absürt taktikleri.

Dostum olabilir bir şey söylesen neyse tamam ama olmayacak bir şeyden bahsediyorsun 3-5-2 için

3 merkez stoper
    2 defansif kanat oyuncusu
    2 önlibero
    1 oyunkurucu
    2 forvet lazım

Bizde 2 defansif kanat oyuncusu yok.Onun için nu taktik olmaz.Ayrıca absürd dediğin taktik(4-2-3-1) şu an çok fazla takımın kullandığı bir sistem.Tamam eleştri yapalım ama haksız yerden vurmayalım

ya canım kardeşim seni kirdiysam bilmeden özür dilerim sinirlendim ağzımdan olmadık şey çıktı ceza alabilirim dediğinde sende haklısın ancak benim kafamda bir 3-5-2 taktiği var paylaşmak istedim hepsi bu.kusura bakma tekrardan kırdıysam

• quote:

ya canım kardeşim seni kirdiysam bilmeden özür dilerim sinirlendim ağzımdan olmadık şey çıktı ceza alabilirim dediğinde sende haklısın ancak benim kafamda bir 3-5-2 taktiği var paylaşmak istedim hepsi bu.kusura bakma tekrardan kırdıysam

Yok hocam özür dilenecek bir durum yok.Burası bir forum sonuçta burada amaç fikirlerimizi paylaşıp yorum yapmak.Sorun yok yani
  • İtalya Liginde oynamıyorsanız 3-5-2 oynayamazsınız 3 defansın hepsi de Stoper oynayabilir oyuncudur ayrıca.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matthew__

o taktik pes te bile olmuyor dostum fenerde hiç olmaz

keşke fenerbahçenin başında ben olsaydım şu taktık ile bir oynatsaydım o zaman görürdüm sizi.

3-5-2 defans hatti Kadlec-Bruno-Egemen olsa cok agir olur ayrica gokhan uymaz sisteme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5-2 oynanmaz diyenler resmen saçlamamış.

• Neymiş libero artık kullanılmıyormuş. Nerede yaşıyorsa kendisi.

• Juventus'taki gibi sağlam defanslar olması lazımmış. Cvp : 3-5-2 oynandığı zaman defans 3 kişiyle yapılmıyor. Egemen , Bruno gibi sert oyuncularımızla çok rahat oynayabiliriz.

• Bu oyunu sadece Juve oynamıyor dünyada rahatlıkla oynanan bi' oyun Tito zamanında Barsa'da dönmüştü bu sisteme. (Kısa bi' süre )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.