merhaba arkadaşlar 3-4 gündür PSNye bağlanamıyorum ve dolayısıyla internetten hiçbir oyun falan oynayamıyorum lakin internete g,reb,liyorum PS3te.. İnternette bakım var falan yazmış birkaç yabancı site fakat onların hepsi bakım var birkaç saat sonra açılır falan diyorlar ama 3-4 gündür deniyorum olmuyo... Aynı problemi yaşayan veya önerisi olan paylaşırsa sevinirm..
Hiç kimsede problem yok DNS'leri falan kurcala
UK hesabımla bende giremiyorum.. Parola yada email yanlış uyarısı alıyorum sürekli , halbu ki hepsi doğru..
@VitoScaletta çok bilmiş gibi konuşma bence
3.41 de jailbreak ve ftp kullanınca, psn bilgilerimizin şifresiz şekilde ps3ün hddsinde bulunduğu anlaşıldı.3.50 de, muhtemelen bu bilgiler şifrelenmiştir ve bu şifreleme sırasında kayıtlarda bozulma olmuş olabilir.http://uk.playstation.com da sign in deyip deneyin bakalım, hesabınıza girerse en altta "Edit My Playstation Network Account Settings" diye bir yer var oradan e-posta ve/veya şifrenizi değiştirin. Daha sonra PS3 te eski hesabınıza otomatik bağlantı atamişsanız onu kaldırıp yeni e-posta ve/veya şifrenizle giriş yapın,eski kayıt (muhtemelen bozulmuş olan) silineceği için bağlantıda sorun olmaması gerekiyor.
dnsim goodle dı 8.8.8.8 8.8.4.4. şimdi değiştirdim eski 208.67.222.222 gibgi bir şey vardı onu yaptım olmadı
şifre ve email değiştridim oda olmadı ..
aptal ps internete bağlı ama psn e bağlanmıyor kafayı yicem ne saçma iş bu ??!!
Sorun yok bende de. Sorun sizin net bağlantınız veya PSN hesabınız ile alakalı olsa gerek.