Şimdi Ara

3-4 ayt coğrafya sorusu için tüm coğrafyaya nasıl çalışıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6 ayt coğrafya sorusunun 3 tanesini ya da 2 tanesini genel kültürle net yaparsınız
    3-4 ayt coğrafya sorusu için koskoca coğrafyayı nasıl bitiriyorsunuz ? benim aklıma geldikçe çalışasım kaçıyor çalışmıyorum hatta coğrafyayı boş bi ders olarak gören bi benim herhalde eşit ağırlıkçı olarak

• Ayt'de 1 soru bile cok onemli hocam calisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Towns

Bu mesaj silindi.
    edebiyatı nereye geçiyon ? bu sayısalcılar edebiyatı çok basit sanıyor limit edb denemesi al bi çöz bakim kaç net çıkarıyon

sadece cumhuriyet edb. bi sanatçının rahat 9-10 eseri var
    bir sürü roman özetleri var
    modernizmi eser alan sanatçılar var daha bunlar eser çıkarıyor şuan

edebiyatta 5 tane felan yorum oluyor diğerleri bilgi
  • Alan Carvalho kullanıcısına yanıt
    eski mfci yeni tmci olarak çok yanlış düşünüyorsun. sırf organik kimya ve sistemleri koy tüm edebiyata bedel. sözel derslere benzemez sayısal dersleri. bilip bilmeden konuşmayın lütfen. ha edebiyatın da kendine göre zorluğu var ama kıyas söz konusu olamaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alan Carvalho

edebiyatı nereye geçiyon ? bu sayısalcılar edebiyatı çok basit sanıyor limit edb denemesi al bi çöz bakim kaç net çıkarıyon

sadece cumhuriyet edb. bi sanatçının rahat 9-10 eseri var
    bir sürü roman özetleri var
    modernizmi eser alan sanatçılar var daha bunlar eser çıkarıyor şuan

edebiyatta 5 tane felan yorum oluyor diğerleri bilgi

Alıntıları Göster
    :D iyi sayısalcılar edebiyatı çok basit gördüğü için kasmadan +38 matematik +15 edebiyatla tmde derece yapıyor zaten dostum bizim öğrendiğimiz kimya ve biyodaki bilgilere 30-40 dönem edebiyatı getirsen herhalde anca başa baş gelir. Edebiyat düzgün çalışmayla 20 günde bitirilip tekrara geçilecek bir ders. Bu arada coğrafya hakkında çok haklısın ne geleceği belli değil çalışmak lazım ama çalışmak içinden gelmiyor o derse çünkü genelde kolay soruyolar ama içinde ya zor olursa hissi var tyt de öyle ayt de. Mesela şu an denemelerde 5 soruda rahat 4 yapıyosun ama sınavda ya bilgi sorarlarsa hissi çalışman gerektiğini gösteriyor ama çalışasın gelmiyor. Keşke sevebilsem coğrafyayı

• quote:

Orijinalden alıntı: batuuuuuuuhan

eski mfci yeni tmci olarak çok yanlış düşünüyorsun. sırf organik kimya ve sistemleri koy tüm edebiyata bedel. sözel derslere benzemez sayısal dersleri. bilip bilmeden konuşmayın lütfen. ha edebiyatın da kendine göre zorluğu var ama kıyas söz konusu olamaz
    edebiyat zor demiyorum ben , sadece çalışmadan yapılamaz diyorum adam direk edebiyatı çıkar demiş neye çıkarıyon ezber yapmadan bir cacık yapaman edebiyatta
  • 15 edebiyat neti çalışmadan NAH yaparsınız bu seneki edebiyatta 5 tane felan yorum vardı gerisi full bilgiydi acaba o diğer 10 neti nasıl çıkaracaksın?

bu arada 38 matematik neti yapan birinin tm de derece yapmasından doğal bir şey yok tmcilerin %90 ı matematiği pek yapamadığından tm ci zaten

ben edebiyatı biyoloji ve kimyayla kıyaslamıyorum ben eski sayısalcıyım o ayt kimya ne leş bir derstir bilirim benim burda kast ettiğim direk edebiyatı çıkar o ne ders mi öyle felan demiş adam ona dedim çalışmadan 15 net felan yapamazsın edebiyata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alan Carvalho kullanıcısına yanıt
    Kanka ben konuşmamın neresinde çalışmadan 15 net yapılır dedim ki edebiyatın sadece yapılması basit dedim. Ben sayısalcıyım edebiyatı yazın bitirdim 11de edebiyat hocamız da bayağı iyiydi ilgiliydim o yüzden. Kendi adıma konuşursam ben zaten ortalama 20 edebiyat yapıyorum. Edebiyat çalışmadan yapılmaz evet ama çalışan herkesin yapabileceği ezberde iyi olanın kolaylıkla işi götürebileceği bir ders.

Ve benim gözümde mat yapamayıp tmye geçen insan maldır çevremde de vardı öyle üç beş kişi adı üstüne TÜRKÇE MATEMATİK. İnsanlar mat yapmadan tmde derece yapacağını sanıyo sonra diyor yauv sayısalcılar bizim hakkımızı yiyor onların puanı hesaplanmasın yok öyle bir şey.
  • batuuuuuuuhan B kullanıcısına yanıt
    Ben de eski MF'ciyim. Değil sistemler, tüm biyoloji toplamda Edebiyat etmez. Sayısalken biyolojim de sağlamdı yani, konuya uzak bir insan da değilim. Ha eğer edebiyatı yüzeysel çalışıp, gelip tek başına sistemler daha zor diyorsan, bilemem.

• Coğrafya fullemek için çalışılır bence tyt 5 ayt 6 garanti net için bitirmek mantıksız değil

• Aga çünkü o aytdeki bir coğrafya sorusu bir lti sorusuyla aynı puanı getiriyor.

• Arkadaşlar tarih denen bir ders var yani sadece edebiyatla bitmiyor bu iş ve ösym tarihi zorlayacakmış gibi duruyor bence tarih kesinlikle edebiyattan daha zor ona da odaklanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmıyorum :D

Tarih daha önemli bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.