Şimdi Ara

Oyuncu Faresi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • genel olarak güzel ağır estetik ve ergonomik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 11 Ağustos 2022; 16:28:36 >

• Bende steelseries sensei var 7 ay kullandıktan sonra benimde tekerlek 2 ileri bi geri yapmaya başlamıştı benim için çok sorun olmamıştı ama steelseries de olsa tekerlek bozuldu.
  • Ucuz mal alıcak kadar zengin değilim diye boşuna dememiş adam. Everest snopy bilmemne sırf ışıklı diye plastik alıyonuz bunları alıcagınıza normal hp logitech ofis mouselarını alın en azından malzemesi kaliteli olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: come41

Ucuz mal alıcak kadar zengin değilim diye boşuna dememiş adam. Everest snopy bilmemne sırf ışıklı diye plastik alıyonuz bunları alıcagınıza normal hp logitech ofis mouselarını alın en azından malzemesi kaliteli olsun.

hocam ben inca img-356 aldım 20 liraya bimeksten neden aldın diye sorarsanız ışığı bilmem neysi cartıcurtu değil kablo plastik değil örgü ve dpi ayarı olduğu için aldım şimdi de diyeceksiniz ki o dpi sensi ayarlayabilirsiniz formülü var diye onunla uğraşmak istemedim kaldı ki ışıksız hali daha güzel bana göre ve fare boyutu büyük ben ondan almıştım logitechler 45-50 lira hpler de pek hoşuma gitmedi sadece aradan çıksın diye bunu aldım

• Geçmiş olsun. Everest ne yaparsa yapsın güven vermiyor bana.
  • EVEREST
  • o fiyat aralığında a4tech alacaksın hocam ben f/p oranı bu kadar yüksek bir başka marka daha görmedim pc de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuncu Ekipmanları
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.