Şimdi Ara

3-4-5 5li YGS DENEMESİNİ ÇÖZENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl güzel mi? Soru bankası kadar iyi midir? Fem 11li ve endemik denemelerine ek olarak bunu almayı düşünüyorum.Çözenler yazarsa sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam endemik denemeleri nasıl acaba bi kıyaslama yaparmısınız

• Henüz çözmedim kardeşim şubatta bu denemeleri çözeceğim o yüzden bilemiyorum maalesef

• ben aldım.Türkçe ösym tarzına aşırı yakın sorular var.Matematik orta zor arası problemler kalite bayaa.Fen bana biraz ygsye oranla zor geldi.Ama soruları beğendim
  • Mat ve türkçenin zorluğu önemli bence sınavda feni her türlü yaparız tamamdır alicam o zaman yorumun için teşekkürler

• Aynen tr Zaman alıcı ve çeldirici sorular bulunduruyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyiymiş :D Türkçede öyle sorulara alışmamız gerek sınavda şok yaşamayalım aman hocam

• Geçen seneki gibi olursa her türlü şok yaşarız :)

• Hem de nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zavallıpikaçu -- 7 Ocak 2016; 18:39:52 >
  • Cidden kaliteli. Soruları beğendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahsedilen orta düzeyi olan mı?
  • Tamamdır dostum alicam inşallah konu sonundaki sorular kadar zorlayıcı seviyede degildir :)

• Evet çözmüş müydün bir de başka düzeyi var mı? Ben orta seviyesini gördüm sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: mimaryus

Tamamdır dostum alicam inşallah konu sonundaki sorular kadar zorlayıcı seviyede degildir :)

Bahsedilen orta düzey. Yukarıdaki kardeşim.

-------

Yok değil ama illa ki 2 3 tanesi öyledir ki buda normaldir.

Zaten o tarz soruların olduğu üst düzey ayrı bi denemeleri mevcut. Onu da henüz çözmeye hazır değilim ama düşünüyorum. Bence 3 4 5 yayını yeni nesil mantığı iyi şekilde yansıtan soruları mevcut. Ösym eski sınavlarda ki ezberleyici mantığın dışına çıkmaya başladı. Daha mantığa dayanıklı sorular geliyor.

• Süpermiş o halde almaya değer çok teşekkürler

• quote:

Evet çözmüş müydün bir de başka düzeyi var mı? Ben orta seviyesini gördüm sadece

Finallerim bittikten sonra alıp çözücem ben daha. Bir de ileri düzeyi var. bu orta düzey olana internet ortamında pdf olarak denk geldim.Gerçekten kaliteli bir deneme
  • spacestone kullanıcısına yanıt
    Evet öyleymiş kapağı falan da çok orjinal aynı sınavdaki gibi. Sagol hocam umarım finaller çabucak biter rahat rahat çözersin. Kolay gelsin

• quote:

Evet öyleymiş kapağı falan da çok orjinal aynı sınavdaki gibi. Sagol hocam umarım finaller çabucak biter rahat rahat çözersin. Kolay gelsin

Cidden kapağını görünce ben bile bi an ne oluyor dedim. Dedim herhalde Ösym çıkmış sorular filan diye yanlış getirdiler sandım. Sonra içim rahatladı :)

• uAhmetcanX kullanıcısına yanıt
    Aynen ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.