|
3.000 tl bazinda ne alinir

-
-
Diğer markalarda illa bir sorun yaşadım (hayaket ekran, batarya, sensör vs). En son samsung a21s aldım gayet memnunum. Genelleyerek kötülemek doğru olmaz ama xiaomi'de çok hayalet ekran sorunu gördüm. 64 gb yeter dersen samsung a21s öneririm 2500 tl. 48 mp kamera ve 5000 mah batarya var. 128 gb istersen a31 öneririm, bu da yaklaşık 2750 tl civarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Poco x3 aklima takildi ama note 8 pro vs oppolar neyn -
O fiyat aralığına poco x3'ü öneririm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
M31s nasil pocolardada 120 hertz yapinca sarz bitiyo -
Bende, poco x3 128gb. İle oppo reno 4 lite arasında kaldım. İkiside aynı fiyat 3100tl. İkiside tr.cihazı.
Başka öneri varmı arkadaşlar
Şu an kullandığım tlf samsung A9 6/128gb
Hocam uygun fiyata çok özellikli telefon almak isterken kronik ghost screen, şebeke çekmeme, sensör vs saçma arızalarla uğraşmak istemiyorsanız bence samsungdan şaşmayın. Oppo telefonuma virüs girdi ve yazılım atırmama rağmen kurtulamıyorum mesela
SAMSUNG A9 telefonum bu ay garantisi bitti.quote:
Orijinalden alıntı: TheNightmare94Hocam uygun fiyata çok özellikli telefon almak isterken kronik ghost screen, şebeke çekmeme, sensör vs saçma arızalarla uğraşmak istemiyorsanız bence samsungdan şaşmayın. Oppo telefonuma virüs girdi ve yazılım atırmama rağmen kurtulamıyorum mesela
Pil performans düştü 3800mh. Çok az. Ayrıca android 11 almıyacak.
Yeni telefon almak için kara kara düşünüyorum A ve M serisi desen hepsi plastik çöp.
S ve N serisi çok pahalı bütçem yetmiyor.
M31s dusunuyom beyler nasil batarya vs 4 yil kullancam -
A ve M serilerine bakabilirsiniz aslında. Yanına da güzel sağlam kılıf çekersiniz
Çok iyi seçim olur. Yaklaşık %40 parlaklıkta youtube, chrome vs uygulamalarda saatte %6-7-8 eksiliyor pil. Ben a21s kullanıyorum ama bu modeli bir tanıdık kullanıyor
X3
redmi note 9 pro
x3 cöpünü alma pisman olursun.. zaten de kacakcı telefonu ancak garantisiz 2000 liraya alınır.. 64 gb olanında yavas dahili hafıza kullanmıslar kasıyor 128'de alsan rom spy dolu ve ekran sararıyor ayrıca ekran soluk ve kalitesiz.. realme 7 ya da samsung'un giris seviye amoledlerinden al..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 29 Ocak 2021; 15:35:55 > -
Arka kameraya toz ve su kaçıyor.quote:
Orijinalden alıntı: yolyordam35
redmi note 9 pro
1 yıl sonra çöp.quote:
Orijinalden alıntı: ercumendbehzad
Bu mesaj silindi.
Poco X3 olabilir.
Benzer içerikler
- poco telefon yorumları
- ses hoparlörden değil ahizeden çıkıyor
- doğubank telefon
- ronaks mobile
- poco x6 pro yorumlar
- reklam virüsü nasıl temizlenir
- redmi 13 4g
- xiaomi 15 ne zaman çıkacak
- xiaomi pad 7 pro
- 7000 mah telefon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X