Şimdi Ara

@@@ 2x1 GB G-Skill DDR2-800 PC2 6400 @@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 19.10.2006 tarihinde DFS Bilgisayar' dan alınmadır. Faturası ve garantisi vardır. Ben Speed-Step nickli arkadaştan aldım.

Günlük olarak DDR2-800 ve 4-4-4-12 (1,9V) olarak kullanıyorum, DDR2-960 5-5-5-15 (1,95V) te rahatça 3D Mark bitiriyor, daha fazla da gidebilir belki emin değilim. Çiplerini ve dolayısıyla voltaja nasıl tepki verceklerini bilmediğim için 1,95V den fazlasını vermedim. Soracaklar için baştan söyleyeyim çipler micron değil ama ne olduğunu da bilmiyorum.

Önceki ilanlarımda ramleri DS-3 ve P5W-DH Deluxe te sorunsuz kullandığımı fakat P5B-Deluxe te dual çalışmama sorunu olduğunu söylemiştim fakat şuan itibariyle sorunun ramden değil anakarttan olduğu kesinleşti çünkü Team Xtreem leri de dual çalıştırmadı. Yani ramler tamamen sorunsuzdur.

Ramlerin özellikleri aşağıdaki gibidir ve fiyatı 400 YTL dir. Fiyat hakkında yorum ve pazarlık istemiyorum, nitekim aldığım fiyata satıyorum. Takas düşünmüyorum. DFS bilgisayar'da görülen 410 YTL sıfır fiyatı da beni hiç ama hiç ilgilendirmiyor, çünkü bu ürün oraya tek parti geldi bildiğim kadarıyla ve böyle ucuz bir fiyattan sattılar. 2-3 aydır da stoklarda yok, şuanda 240$+KDV ye Veritech DDR-800 sattıklarını düşünürsek, Gskill ler için verdikleri fiyatın ne kadar gerçekçi olduğunu anlayabiliriz. Bu nedenlerden dolayı fiyat hakkında ne derseniz deyin değişmeyecek, boşu boşuna fiyat hakkında yorum yapıp ta topiği kirletmeyelim lütfen. Teklifler de pm den.

CAPACITY 2Gb
    STANDARD PC2-6400
    SINGLE OR DUAL Dual Channel kit (2x 1Gb)
    MEMORY SPEED 800MHz (DDR2-800)
    CAS LATENCY CL5
    MEMORY TIMINGS 5-5-5-15
    VOLTAGE 1.9V-2.0V
    ERROR CHECKING Non-ECC
    FEATURES 6-layer PCB, green aluminium heatspreaders, designed for both Intel and AMD systems
    REGISTERED Unbuffered
    TECHNOLOGY 240-pin DDR2 SDRAM
    CONFIGURATION Two double-sided 1Gb DDR2 modules
    PACKAGING Retail packaging
    WARRANTY Lifetime warranty

@@@ 2x1 GB G-Skill DDR2-800 PC2 6400 @@@

Alışveriş Yaptıklarım: [-SelwelS-], ABUX, akkinooo2, alpermeric, APBT, arbiter, alattin_nuri, altunok74, aykutx, bahadir_bado, BaRoN55, baybahadir, Belowzero, bigsoldier, cafesnet, caltunay, cameloper, CUH65, Darth Vader RSi, deniz_erdem, densiz1905, DeVil_BoZZo, diablosredeye, Diabelica, DjiNN, eagle66, Eczanet, EMINIX84, evrenel, FATALIST, GEr0nim0, glycerine1111, halit61, hansolo, Haşmet, hcifci34, HECTORTROY, highwayp, infosist, JackDaniels, Kaanaba, kartal 2339, kobe_bryant1977, marstazaman, mehmet_koksal, mertoni, met.in, mk41, monq, murat204, okanbay, pc ci, pLayer, safakhan, sargon_26, ShaRLooT, Speed-Step, sugarcocuk1, taktik, the_cyborg, Timeguard, Tocak, truth, turber, VemreV, ZEUS_.

• pm attım

Orjinalden alıntı: gyro
    Soracaklar için baştan söyleyeyim çipler micron değil ama ne olduğunu da bilmiyorum.

bu sözünüz azda olsa güvensizlik etkisi yaratıyor. bu konuya net bir açıklama getirirseniz almayı düşünüyorum. saygılar
  • Hocam bence güvensizlik yaratacak bir durum yok, ramlerin soğutucularını çıkarıp çiplerine bakmadım ne marka diye. ama micron ların gskillerin sadece hz olan siyah modellerinde bulunduğunu biliyorum, ilk topiğimde de arkadaşın birisi sorduğu için ilana bu bilgiyi de eklemeyi uygun gördüm. soğutucuları açıp ramleri de heba etmek istemiyorum açıkçası.
    Alışveriş Yaptıklarım: [-SelwelS-], ABUX, akkinooo2, alpermeric, APBT, arbiter, alattin_nuri, altunok74, aykutx, bahadir_bado, BaRoN55, baybahadir, Belowzero, bigsoldier, cafesnet, caltunay, cameloper, CUH65, Darth Vader RSi, deniz_erdem, densiz1905, DeVil_BoZZo, diablosredeye, Diabelica, DjiNN, eagle66, Eczanet, EMINIX84, evrenel, FATALIST, GEr0nim0, glycerine1111, halit61, hansolo, Haşmet, hcifci34, HECTORTROY, highwayp, infosist, JackDaniels, Kaanaba, kartal 2339, kobe_bryant1977, marstazaman, mehmet_koksal, mertoni, met.in, mk41, monq, murat204, okanbay, pc ci, pLayer, safakhan, sargon_26, ShaRLooT, Speed-Step, sugarcocuk1, taktik, the_cyborg, Timeguard, Tocak, truth, turber, VemreV, ZEUS_.
  • @met.in

Bu belleklerde kullanılan çipler Gskill tarafından dahi söylenmiyor. Kaldıki o metal plaka kaldırıldığında belleklerin garantisi sona eriyor yani arkadaşın bilmemesi garantinin devam ettiğinin de bir göstergesi aslında.

Güvensizlik yaratacak bir şey yok hayırlı satışlar

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.