3 kişi muhabbetiniz daha iyi oluyor. Talha'nın işlerini başkası yapsaydı keşke :)
quote:
Orijinalden alıntı: Legolas Greenleaf
quote:
Orijinalden alıntı: acantim bu hafta fos program kusura bakmayın :)
Windows 8 ile Windows RT sürümleri arası farkları bilmeyen insanlar az da olsa farkı anlamışlardır. Bu bile bir artıdır. Kaldı ki oyun tarafında merak edilen konulara açıklık getirilmesi vs. saymıyorum. Windows ile verdiğim örnek anketi cevaplayanların sayısına bakıldığında daha bir ehemmiyet taşımaktadır. Siz ne isterdiniz atomu parçalamalarını falan mı ? Sağlıcakla kalınız efenim.
Aslında 2 si 1 in eski tadı zaten yok. konsept oturmus olmasına rağmen eski tadı alamıyorum enterasn bir şekilde.
talhasız olmaz...
windows rt yi blmeyenler var ne kadar cahil bir toplumuz yaa :S
Bazıları eski tadı vermiyor diyor. Şahsen ben izlerken keyif aldım.
Bence soruyu yanlış sordunuz. "Win8 ile Win8 RT'nin farklı işletim sistemleri olduğunu biliyor muydunuz?" şeklinde sorsaydınız daha net olurdu.
Ben ankete "Hayır" cevabı verdim, çünkü iki işletim sistemi arasındaki farkları bilecek kadar incelemedim ve kullanmadım, ama en azından her iki işletim sisteminin farklı mimariler için olduğunu ve birbirlerinin uygulamalarını çalıştırmayacağını biliyorum.
kitap çekilişinde yedekler arasındayım.
program sonundaki video çok güzeldi.
ellerinize sağlık çok güzel video olmuş. windows 8 için bu başarısız olması aslında çok basit bir nedeni var. Elbette ki dayatma.. Seçenek sunmamışlar.. Seçenekli arayüz olsaymış bende dahil olmak üzere bir çok kullanıcı geçerdi. Video sonundaki kısa video gerçekten güzel olmuş. Hele zille krema yemesi :)
Herkesin kendi görüşü saygı duymak lazım (eski tadını alamayan arkadaşlar için)... Eski yada yeni formatıyla bu platform bilgiyi paylaşmak amaçlı olduğu için kişilerin aktifliği (tabiki önemli) 2. planda düşünülmesi gereken bir unsurdur bence... Öncelikle bizimle bilgi paylaşımları için teşekkürler. Ayrıca Kitap Hediyesi çekiliş benim içinde sürpriz oldu öncelikle Sayın Tamer Şahin'e sonrada Donanımhaber ailesine çok çok teşekkürler. Açıkçası sayısal loto bana çıkmış gibi heyecanlandım desem yeridir :)
Keyifle izledik.
ie10 da problem yaratıyor :( özel bir sebebi var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Prequel
quote:
Orijinalden alıntı: Legolas Greenleaf
quote:
Orijinalden alıntı: acantim bu hafta fos program kusura bakmayın :)
Windows 8 ile Windows RT sürümleri arası farkları bilmeyen insanlar az da olsa farkı anlamışlardır. Bu bile bir artıdır. Kaldı ki oyun tarafında merak edilen konulara açıklık getirilmesi vs. saymıyorum. Windows ile verdiğim örnek anketi cevaplayanların sayısına bakıldığında daha bir ehemmiyet taşımaktadır. Siz ne isterdiniz atomu parçalamalarını falan mı ? Sağlıcakla kalınız efenim.
Arkadaşa ben de katılıyorum. Talha'nın olmaması, konuşulan konuların pek ilgi çekici olmaması ve sürenin kısalığı programı oldukça sönük yapmış. Bu programın tek amacının bilgi vermek olmadığını unutmayın. Sırf bilgi arasak haberlere girip de okuyabiliriz. Noel, yılbaşı vs diye haber/konu olmadığını söylemeden önce Intel Nvidia birleşmesi söylentisi gibi haberlerin atlandığını hatırlatmak isterim.
Legolas Greenleaf ve Prequel nickli arkadaşlara bende katılıyorum. bu seferki bölümü yılbaşı nedeniyle sanki ayaküstü çekmişler. hiç sarmadı bile.
teşekkürler
uzun zaman sonraa....
Windows RT ARM tabanlı Windows 8 ise x86 bu kadar basit
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme