Şimdi Ara

2si1 'Erdi'li Mesut'lu Gökhan'lı' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: michael01

    videoyu sıkıntısız izlemek için chromedan 2si1 'Erdi'li Mesut'lu Gökhan'lı' Teknoloji ve Oyun Programı seçerek izleyin. Operadan durmadan takılıp kapanıyor.Ama dediğim gibi yaparsanız sıkıntısız izlersiniz. Dediğim şekilde uzun süredir bir sorun yaşamadım.

    O oynatıcı da flash oynatıcı kadar kullanışlı değil. Mesela durdurup başlatmak için illa ki oynat/durdur tuşuna basmak gerekiyor. Flash oynatıcı da ister klavyeden ister fareyle görüntüye tıklayarak durdurup oynatabiliyorum. Ayrıca o oynatıcı videonun bir yerinde takılıp kalıyor sayfayı yenilemeden de düzelmiyor. Yenileyince de bazen kaldığım yere getiremiyorum. O durumda da gene en iyisi flash deyip flash oynatıcıya dönüyorum.




  • Harici ekran kartı konusunda Gökhan'a sonuna kadar destek veriyorum. Bende ilk bahsettiğinde dışarıdan notebooklara bağlanan ekran kartlarından bahsettiğini düşündüm. Mesut'un kullandığı şekilde kullanıldığını ilk defa duyuyorum. Onlara zaten sadece "Ekran Kartı" deniyor.

  • robotlar insanların işlerini ellerinden alabilir tamam. ama robotların ürettiklerini insanlar sartın almak zorunda. sen insanları işsiz bırakırsan insanlar robotların ürettiklerini satın alamaz. O zaman üretmenin bir anlamı kalmaz. Yapılacak şey parayı yok edip robotları insanların ihtiyaçlarını gidermek için kullanmak olacaktır. ROBOTLAR ÇALIŞIR İNSANLAR YATAR.

  • Erdi Özüağ'a her programda can çekiştirmeyi bırakın artık. Adam her seferinde bu sefer güzel bir espri yapacak diye bekliyor , sağolsun Mesut Çevik şaşırtmıyor.

  • cyberfalcon C kullanıcısına yanıt
    Bende de dediklerin oluyor.Chrome da normalde 2. seçenek alternatif flash çıkıyor.Ben de genellikle flash izliyorum. En son operada böyle çalıştı bende.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    robotlar insanların işlerini ellerinden alabilir tamam. ama robotların ürettiklerini insanlar sartın almak zorunda. sen insanları işsiz bırakırsan insanlar robotların ürettiklerini satın alamaz. O zaman üretmenin bir anlamı kalmaz. Yapılacak şey parayı yok edip robotları insanların ihtiyaçlarını gidermek için kullanmak olacaktır. ROBOTLAR ÇALIŞIR İNSANLAR YATAR.

    Daha güzeli var, ben robotları yapıyim. Çalışsın onlar, üretsinler lazım olan ne varsa. Hiç kimsenin ağız kokusunu çekmek de yok. Başka birinden birşey lazım olursa üretmediğim girelim takasa. Hayat güzel.. Geri kalanı da ne yapıyorsa yapsın.
  • Bir çok teknolojik gelişmeyi 15-20 sene önceden tahmin edebildim. Şimdi ki düşüncem ise yapay zeka ve robotlar gelişmiş ülkelerde vasıfsız işçilerin işini elinden alacak. Bu durumda gelişmiş ülkeler ülkesinde işsiz kalan vatandaşlarına bakabilmek onlara yeni iş alanları yaratabilmek için gelişmemiş ülkeleri daha fazla sömürecekler. Gelişmemiş ülkeler ise bu gelişmelere ayak uyduramadığı için hepten dibe batacaklar. Gelişmekte olan ülkeler dedikleri ülkemizin de içinde bulunduğu ülkeler ise geç olmadan bilime ve eğitime yatırım yaparsa kendini bir miktar kurtarabilir ancak kazancını inşaat gibi sektörlere yatırır, bilimsel eğitim ve teknoloji alanlarında yol alamaz ise dibe inecek. Gelişmekte olan ülkeler diye bir ara sınıf kalmayacak, tamamen sömüren ve sömürülen şeklinde arada sanki 300 sene zaman farkı varmış gibi görünen ülke sınıfları olacak. Şu anda zaten öyle demeyin bence daha bir şey görmedik. Ayrıca insanoğlu şu an kendini acayip gelişmiş ve zeki bir ırk sanıyor ama bence karanlık çağı yaşıyoruz sadece farkında değiliz. 100 yıl sonra bile gelecekteki insan bize bir tarafı ile gülecekler.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: lawyer77

    Youtube'a atın ordan izleyelim artık şu videoları.

    iş yerinden bağlanan çok insan var bazı işyerleri youtube açmıyor böyle iyi bence.
  • Oyunlardaki yapay zeka sittin sene gelişmez.Millet bundan ne zaman rahatsız olur dillendirirse ancak o zaman birşey yapar yapımcılar.Eskiden fps türünde yapımcılar yapay zeka kasalım diye ne güzel oyunlar çıkartırdı,şimdiki fps oyunlarında sanki atış poligonuna gitmişsin de duran iki üç kalasa ateş ediyormuşum gibi bir zekasızlık söz konusu.Sırf bu yüzden çoğu fps oyununu artık alıp da oynamayı bıraktım.

    Mesut Bey bence şu ps4proyu inceleyin artık.O cihazın yazılımsal olarak olgunlaşmasını beklemenin manası yok.O olgunlaşma olana kadar ne kadar zaman geçer kim bilir.Olmadı yazılımsal yönden bazı şeyler dramatik gelişirse nelerin değiştiğiyle ilgili bir video daha yaparsınız.Ben özellikle sizin görüşünüz çok merak ediyorum.Ps4 ve Xone çıkmadan önceki tespitleriniz son derece doğruydu.İnsanların kafası da karışık vaziyette.1080p ekranı olup da konsolu alıp almama konusunda tereddütü olanlar var.Aydınlatıcı bir inceleme olsa güzel olur.




  • BiilimAdamı kullanıcısına yanıt
    İki tarafa da yüklesinler inceleme videolarını youtube atmayı biliyorlar hepsini oraya da buraya da koysunlar rahatça izleyelim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.