Şimdi Ara

2si1 'Değişken' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hazır konusu geçti işlemin sonlanmasını bekliyordum ama yazayım genede. Iphone 6 plus aldım akasyadaki apple dan 31 aralıkta. %10.11 vergi arttırımı geleceğinden 1 ocaktan önce almış olayım diyerek aldım işte neyse. telefonu eve götürdüm, arkadaşlarla evdeyiz telefonu kutusundan çıkardık ve telefonun içerisinde bir parça hareket ediyo elinize aldığınız anda içerde hareket eden birşey olduğunu anlıyorsunuz zaten. sonra telefonu çalıştırdım baktım ekranında da dalgalanma var. dedim tamamdır yarın akasya apple a götüreyim değiştirsinler. ertesi gün neredeyse tam 24 saat sonra telefonu apple a götürdüm içeri gittiler kutuyla geri geldiler aynı kutu telefona yetkisiz müdehale olmuş o yüzden geri alamıyoruz diye bir cevap verdiler. nasıl yani diye sorunca içerisinde bize ait olmayan madde var dediler. bildiğin mal olduk arkadaşla birlikte mağaza müdürünü çağırdılar geldi o açıkladı pil sökülmüş kağıt yapıştırılmış içerisine vs. bir türlü anlatamadık kendisine neden telefonu alıp içini açıp kağıt yapıştırıp geri getiriyoruz ve değişmesini istiyoruz? o bize güvenmedi istediğiniz gibi hakkınızı arayabilirsiniz diyerek kesip attıysada başta üst üste telefonu açmadan önce vidasını kontrol ettinizmi diye sorduk biz açmışmıyız vida izi varmı hadi açtık pili söktik taktık öyle bir zevkimiz var diyelim 3000 tl lik telefonun pilini söküp takasımız gelmiş kağıt neden yapıştırıyoruz diye sorduk. yetkili kişi evet bizim türk insanı zekidir kağıt bırakmazlar orada diyor. eee diyoruz? çifttaraflı bantmı yokmuş diye cevap veriyoruz ama hiçbir yere ulaşamıyoruz. en sonunda telefonu çöp olarak bana geri veriyorlar amerikaya mail gönderdim daha önce bu tarz bir olay yaşanmışmı diye araştıralım yaşandıysa değiştirelim yada amerikadan değiştirin derlerse değiştirelim gibi bir cevap verip bizi gönderiyorlar. şimdi elimde üzerinde apple logolu bir çöple dolaşıyorum. aranızda telefon tablet notebook vs. alacak olan varsa mutlaka orada açtırın ürünü... 24 saatte içini açıp ( vidaya iz yapmadan ) pilini söküp kağıt yapıştırıp kapatıp geri götürmeye kalkmakla suçlanmamış olursunuz. tüm dünya tarafından bilinen apple ın üretiminde yaşanan sorunlardan kaynaklanan ( orada çalışan insanların yaptığı hatalardan kaynaklanan ) hatalar sizin üzerinize yıkılmaya çalışılabilir, aman dikkat diyorum. Her zaman donanım haberin videolarında mesut çeviğin söylediği gibi umarım rekabet hiç bitmez hatta rekabette diğer firmalar biraz daha öne geçerler, bu tavırda firmalarda değişir zamanla. bana apple tarafından verilen formda yetkisiz müdehale tespit edildi yazıyor, koskoca apple ın derdine bak sen :) neyse tekrar söyleyeyim apple dan bir ürün alıyorsanız mutlaka orada açtırın çalışır hale getirmesini isteyin özellikle iphone larda üretimlerinde çok sıkıntı var çünkü ama kabul etmiyorlar bunu ve hakkınızı aramanızı öneririm diyorlar :) elimden geleni yapacağım zaten o konuda da...

• Alkan Hocam oldukça bilgili bir arkadaş, bu 2si1 i daha çok sevdim, teşekkürler
  • Yetmediyse acısı, şiddetin, savaşın.
    Anlamı kalmadıysa
    Yurtta sulh, dünyada barışın.
    Eğer varsa ödülü, silahlanmayla yarışın.
    Unutun tüm dediklerimi.
    Yıkın, diktiğiniz heykellerimi.

• Güzel bir 2si1 di, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet guzeldi bir nefeste izledim :)

• ya abi konu değişince şu videodan çıkılsın ya. orda kesin yani. ne olacak? merak eden youtube'dan açar izler kırk saat niye izliyoruz ki onu. bitene kadar 8 tane konu değişiyor hala bayık bayık oynuyor video.

• Mesut Bey,
    Bu tüketici sorunları ve banka sorunları ile ilgili kısma değinmeniz çok iyi olmuş.
    Çok şikayet edilen ama çok az dillendirilen bir konu . Dediğiniz gibi ortada dolandırıcılık var dolandırıcı var ama haklı ve mağdur olanın peşinden koşması beklemesi ve tekrar tekrar m ağdur olması gibi saçma bir durum var ortada.

• Mesut hocam, Amerikan hükümetinin bayileri korumak istemesi kadar basit bir olayı nasıl galeri lobisine bağladınız anlamadım
    Adamların amacı belli, otomobil sektöründe satışlarda dalgalanma olduğunda yada bir kriz yaşandığında şoku hafifleten bir tabakayı ortadan kaldırmak istemiyorlar. Yani yine insanları düşünmüyorlar, ekonomiyi ve kendilerini düşünüyorlar.
  • Ya mesut bey roketle silahla öldürmekle kafayı iyice bozmuşsunuz. Korkunun öldürmenin reklamı olmasın bence. Biz Amerika gibi yada başka batı ülkeleri gibi zengin olmadık şuan insanlar askere gidecek diye para veremiyoruz çok yanlış mesajlar veriyorsunuz!!

• şu anketlere deli oluyorum Avrupa yakası Anadolu yakası hangisinde oturuyorsunuz. Trabzon da oturuyorum diğer diye bir seçecek ekleyin şimdide yakın zamanda lastiğiniz değişmeyi düşünüyor musunuz diyor arabam yok kardeşim don lastiği mi kastediyorsunuz vallahi koyun oraya diğer bir seçenek dışlanmayalım lastik değişemiyorum avrupa yakasında değilim diye farkında olmadığım bir eksikliğim mi var düşündürdü beni :)

• Bu video su an neden anasayfada?

• Bi an Taha geri geldi diye düşünmeme sebep oldu... Sonrasına acı gerçek ile karşılaştım

• Eski sürüm

• FATAL ERRORRR

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saatler geçti hala asıl videoyu koymadılar.

• 404 not found

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.