Bildirim
2mb adsl yardm
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
440 almak için 4 mbit lazım hız normal -
hattında sorun yok. hızın gayet iyi. 562,400-442 hikaye... -
Normal. -
Allah Allah 2mbit ile 560 kb nasıl indireceksin?! çok ilginç
en fazla 225 kb falan indirebilirsin saniyede -
teşekkürler arkadaşlar bilgiler için. 1mb iken 97kb indiriyordum. 2mb olunca 220kb normal geldi banada ama bir arkadaş daha hızlı olmalı deyince bende 4440375'i aradım. oradaki (çok afedersiniz) dallama 400-440 olması lazım deyince beni kendimden şüphe ettirdiler. -
anlamadım gitti hane düz hesap yapmak yeterli zaten.2mbit 2048 kbps olmuyo mu.bu da 256kb/s eder.ki bu zaten max değerdir bu değere ulaşamazsın.sen 220 çekiyosan bence gayet iyi.ben 512k kullanıyorum 54kb/s civarı çıkıyo mesela.sende bunun 4 katıyla çekiyosan sorun yok.için rahat olsun -
flash get le bi arkadaş ss atmıstı 550 kb ile çekiyorfu -
bende atarım ss arasıra acaip yukseliyor fakat o saniyelik bir olay hemen eskiye dönyür. 2mb bağlantıyla yuksek indiriyor sorun yok. ah o bağlantı bende olsa ayda kaç gb indriririm acaba -
@Metalovski
o olayada hdd lazım hani -
quote:
Orjinalden alıntı: tniaskrad
@Metalovski
o olayada hdd lazım hani
haklısın hdd+ dvd rw de lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X