Şimdi Ara

2K,4K GÖRÜNTÜDEKİ ENİNE ÇİZGİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bugün ZOTAC GTX1060 AMP 6GB Ekran kartı aldım.Fakat şöyle bir sorunum oldu 4K tv ile kullanıyorum.Ekran çözünürlüğü 1080p de hiçbir sorun yok ama çözünürlüğü arttırdığımda çizgiler çıkıp çıkıp duruyor.Bunu yaşayan ve düzelten var mı?Kart 192 bit sorun ondan mı kaynaklanıyor yoksa arızalımıdır?Yada hdmi kablommu 4k değil?

• 2k,4k 30hz de sorun yok ama 60 hz de oluyor.Sürücüleri güncelledim durum aynı.
  • Kesin birşey denemez ama büyük ihtimal kablodandır.
  • Sorunun kesin cevabı mıdır bilmiyorum ama.Bağlantı HDMİ üzerinden mi?Şöyle bir çıkarım yaptım bazı 4k monitörler 60hz de o çözünürlüğü verebilmek için display port olması şartı koşuyor.Belki de Hdmi bağlantısı olduğundan öyle oluyordur.Televizyondada display port özelliği olmadığından net bir çözüm öneremiyorum belki kablo dönüştürücülerle bir yere varılabilir.Sorunu çözerseniz haber verin.
  • Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar sorun TV nin 'ultra hd deep color' diye bi ayarı varmış ondan kaynaklanıyormuş.Onu kapatıp aynı ayarı ekran kartı sürücüsünden yaparak çakışmayı ortadan kaldırdım ve dikey çizgiler düzeldi.Sorun çözüldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.