Merhaba, arkadaşlar.
Tüm parçalarını tek tek alıp kurduğum sistemimi satılığa çıkardım. Çok kullanamadım, o yüzden elimden çıkarıyorum.
MONİTÖR : Acer 2k 170hz IPS Pivotlu Monitör.
İŞLEMCİ: Amd Ryzen 5 7500F işlemci, kutulu bir şekilde alındı, içinde stok fanı mevcuttur.
EKRAN KARTI: SAPPHIRE PURE RX 7800XT 16GB EKRAN KARTI - 3 Fanlı. 20 dakikalık Furmark sonucunu da ekledim.
KASA: Phanteks P360A Gerçek Temperli Camlı Çelik Kasa. Kalın çelik levhalardan üretilmiş, çok sağlam bir kasa. Cam folyosu bile sökülmedi.
PSU: MSI A850G 80+Gold 850W PSU Tam Modüler ATX 3.0 PCIe 5.0 özellik yeni nesil PSU'dur.
ANAKART: MSI PRO 650-S Wifi ATX AM5 soketli DDR5 desteği. 4 ram slotlu. 7200 mhz ram.
İşlemci Soğutucu: THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 Kule Tipi İşlemci Hava Soğutucu.
RAM: 32 GB Ram Mevcut. XPG ADATA 2x16 GB RGB 5200MHZ DDR5 RAM RGB Işıklı.
SSD: 1 TB FURRY RENEGADE KINGSTON SSD PCIE 4.0 7300/6000 mb/s
Hepsinin kutusu, faturası ve garantisi mevcut çoğu ürün 29.12.2023 tarihli faturalıdır. 2K'da ultra ayarlarla oynanır. İsteyen 4K'da da oyun oynayabilir. Sorunsuz bir kasa toplandı. Soğutma sorunsuzdur.
Yerinde test edebilir. ELDEN TESLİM YAPIYORUM. Kargo risk teşkil edeceğinden dolayı kişinin kendi gelip teslim alması gerekmektedir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.