Ewet Arkadaşlar Başlıktada Görüldüğü Gibi 2h Wariormu açsam daha İyi OLur Yoksa S\s Nukermi ? Lütfen Cevapverin NoT:Ben Asla 90 LwL Yada 80 LwL İçin Düşünmüyorum Bu Yapılandırmayı 50 Ve 60 LwL Arası Hangisi Daha İyi Kasılır Hangisinen Daha Fazla Zevk Alırım Sizden Bunu İstiyorum
Herkese İyi Akşamlar Cevaplar İçin Teşekkürler
nukerler her zaman icin daha zevklidir
Nuker diorum başka bişey demiorum
Tamamen senin alacağın zevke bağlı, videoları fln izle ona göre kendin karar ver burda herkesin görüşü farklıdır. Gözüne hangisi hitap ediyorsa zevk alacağına inannıyorsan onu kas derim
quote:
Orjinalden alıntı: AurorAbeam
Tamamen senin alacağın zevke bağlı, videoları fln izle ona göre kendin karar ver burda herkesin görüşü farklıdır. Gözüne hangisi hitap ediyorsa zevk alacağına inannıyorsan onu kas derim
çok haklı.bana hoş gelen bişe sana gelmiyebilir
nuker daha hızlı ama 2 handed pvp de çok daha zewkli ve buff larıyla tank ötesi bişi
pvpde cleric+warrior bi arkadaşın nukeri öldürmesi kadar zor bi şey yok...bi kayma yap/ligthing skili 32de açılan)adamın sni yakalaması için 5 dk boyunca koşması gerekiyor...ve buffları bitincede çaktığın damage inanılmazz oluyorchinese strlere vurduğunun 1.5katıkadar vurabiliyosun..bnm şuanda en kolay öldürebildiğim char two-handed sword,dagger,wizard(life control açmış bi wizardı lion shutla bile teke alabiliyorm..dagger görünmez oluyo zaten gelio direk prick yaıo bnde colddakş buzdan korumayı açıom ilk vuruş boşa gidio zaten dagger desprade yapan bi daggerı tek nuke ile yere indirebilirsin....wizardda aynı şekilde bi fire flame towemıydı neydi ondan yap adam sna 105k vursada bişe olmaz ilk vuruşu kurtardın sonra zaten sende adam...
Çok Sağolun Arkadaşlar
kesinlikle s/s nuker
s/s nuker two handed bayıyo böle yarım saatte vuruosun
2handed derim çünkü 66 lwlim 66lwl nuker karşımda durmuyor
ikiside birbirinden alakasız char benzer yönleri yok hangisi hoşuna gidecekse onu aç ama 50-60 lvl yapmak için char kasılmas yaf.
80-90 lvli düşünseydin eger sana kesinlikle 2h warrioru tavsiye ederdim bende bi tane var çünkü.
ama 50-60 düşünüyorsan nuker derim ki onda da bazı skillerini lvl den dolaı acamayacagın için %60 zevk alırsın.(nuker charlada oynadım),ama genelinde zevkli bir chardır S-s nuker.
80 lvl bi warriorun gücü dün yaptıgımız guild warda ortaya cıktı.adam 2h sword - warlock daha ne olsun
Nuker Zevklidir ama Warior ' un gucunu hiç bir şeyle kıyaslayamazsın
arkadasların dediği gibi nuke zevkli ama warrioru kimse durduramaz 80 lvl de buf skilleri ile nerdeyse 41-42 k hp oluyo
kodummu oturtcam escem geççem çat pat herkesi devircem alemin kralı olcam diosan warrior ama zevk aliim ben eğlenceli olsun kasması yeter bana diosan nuke
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme