Şimdi Ara

2GB 256Bit DRR5 tipinde ekran kartı Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Donanımhaber ailesi. CRYSİS-3'e hazılık yapıyorum. Sistemi yeniledim ama ekran kartı olmadan hiç bir işe yaramaz.
    2GB 256Bit DRR5 tipinde ekran kartı Arıyorum.
    Elimde GT240 512mb 128bit mevcur. 400-600tl civarlarında kart arıyorum.
    AOC 23.'inç Led ekran bulunmakta. Anolog girişli. SAPPHIRE marka ekran kartları titreme yapıyormuş diye duydum.
    2.el Nvidia Kartları olan benımle baglantı kurabilirmi. Yada titreme Olmadıgına İnandımız SAPPHIRE ekran kartlarıda olabilir...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• 7950 ile Crysis 3 beta oynuyorum, akıcı en yüksek ayarda oynamak istiyorsan 7950, gtx 670 ya da gtx 660 ti den aşağısı kurtarmaz ona göre teklifleri değerlendirin, pişman olmayın daha düşük modeller alıp.
  • aslında 7870 almayı düşünüyorum :D ama 2.el piyasasına bakmak istedim
  • 0 uygun fiyata 7870 satmaktayım..haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekaydirma

7950 ile Crysis 3 beta oynuyorum, akıcı en yüksek ayarda oynamak istiyorsan 7950, gtx 670 ya da gtx 660 ti den aşağısı kurtarmaz ona göre teklifleri değerlendirin, pişman olmayın daha düşük modeller alıp.

gtx 580 2 el uygun olursa alınırmı? asus dc2 gibi fiyat 500 tl olursa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

quote:

Orijinalden alıntı: ekaydirma

7950 ile Crysis 3 beta oynuyorum, akıcı en yüksek ayarda oynamak istiyorsan 7950, gtx 670 ya da gtx 660 ti den aşağısı kurtarmaz ona göre teklifleri değerlendirin, pişman olmayın daha düşük modeller alıp.

gtx 580 2 el uygun olursa alınırmı? asus dc2 gibi fiyat 500 tl olursa?

High da oynarsınız ama very high da hiç sanmıyorum. İşlemci de çok önemli bu arada.

Ama 400-600 tl bütçe ayırdım diyorsunuz, forumda bu bütçeyle dediğim kartları çok rahat bulursunuz.

• Yeri gelmişken "Crysis" serisini yapıp bize sunan tüm ekibe teşşekkür ediyorum türkçe oyun oynamak ayrı bir keyif 300-500 TL'lik oyun kartı alıp korsan oynayanları kınıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elimde AMDA FX-4100 işlemci bulunmakta. Orjinal almamız lazım yeni oyunların çıkışı için. Cıkışını beklerken hazırlını yapmak lazım. Sistemi yeniledim tek eksik ekran kartı. Krediy kartıyla almayı hedeflyorum. Uzunsüre kullanmayı hedefliyorum. Teklifleri değenlendirmem için bilgileri ve fotoğrafları paylaşırsanız sevinirim.
    Tavsiyeleri beklemekteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.