Şimdi Ara

2900 lira deger mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alma hocam öyle bir fan sesi var ki alette illallah dersin nette araştır sorunluymuş zaten bu sonyler

fan kontrolü yok sürekli çalışıyor işlem yapmasan da gece oturuyosan o sessizlikte elektrikli süpürge sesi dinliyorsun hele oyun açtıysan tırlatıyor fan dayanamazsın

aleti kaldırıp duvara fırlatasım geldi geçen gün o derece (skype ile konuşuyorum tüm o fan sesi karşıya gidiyor mundar oluyor konuşma)

ben 2300e almıştım ama o paraya bile değmez bence git hp al asus al acer al ama sony alma yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 12 Temmuz 2012; 20:49:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

alma hocam öyle bir fan sesi var ki alette illallah dersin nette araştır sorunluymuş zaten bu sonyler

fan kontrolü yok sürekli çalışıyor işlem yapmasan da gece oturuyosan o sessizlikte elektrikli süpürge sesi dinliyorsun hele oyun açtıysan tırlatıyor fan dayanamazsın

aleti kaldırıp duvara fırlatasım geldi geçen gün o derece (skype ile konuşuyorum tüm o fan sesi karşıya gidiyor mundar oluyor konuşma)

ben 2300e almıştım ama o paraya bile değmez bence git hp al asus al acer al ama sony alma yazık

Kahkaha attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BFMontes
    Kahkaha attım

valla hocam laptopun gecenin şu sessizliğinde vıyuvvvvv vıyuvvvv diye uluması eşliğinde kahkahana katılıyorum

hani şu videolar vardı ya iddia pişmanlıktır vs. diye ben de bidene yapıcam vaio laptop almak pişmanlıktır diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

quote:

Orijinalden alıntı: BFMontes
    Kahkaha attım

valla hocam laptopun gecenin şu sessizliğinde vıyuvvvvv vıyuvvvv diye uluması eşliğinde kahkahana katılıyorum

hani şu videolar vardı ya iddia pişmanlıktır vs. diye ben de bidene yapıcam vaio laptop almak pişmanlıktır diye

Aklımda bulunsun almayı düşünmiyim kardeşim uyurken filan uyandırırsam babam çok feci bağırır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.