Şimdi Ara

29 mart 2006' yı hatırlayanınız var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • efsane güneş tutulmasını? Ne korkmuştuk be küçüktüm o zamanlar

• Ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Notorious kullanıcısına yanıt
    Neden korktun ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye'yi fazla karartmamisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi izlemiştik be gözlükler falan

• Okulda gozlukle bakiyorduk sirayla

• 28 Mart 2006 günü öğretmenler evinizdeki röntgen kağıdını ( Adını bilmiyorum ) Getirin demişti. Ertesi gün bütün öğrenciler getirmişti ama bir kişi hariç. O kişi benim.
    Aynı günün 14:00 saatlerinde öğretmenimiz bizi aşağıya indirmişti. Güneş tutulması olacakmış. Fakat röntgen kağıdım yoktu. Herkes bakarken ben yerde bir röntgen kağıdı gördüm ama solmuştu. Yani pek bir etkisi yoktu. 2 dk sonra okuldan anneme bağırıyordum. Annneee Anneeee diye. ( Evimiz okula yakındı ) Annem beni duymamıştı. Daha küçüktüm sesim o kadar da çok çıkmamıştı sanırsam. Herkes bakarken ben çıplak gözlerimle güneşe baktım. İşte o an işte o an gözlerim zebaniye dönüşmüştü. Gözlerim yerinden çıktı ve bütün sınıf arkadaşlarımı yemişti. O günü asla unutmuyorum...

Edit: Niye eksiliyorsunuz. Dh de aranan CSB yi yazdım. Uzun süre böyle CSB göremezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anton Maupassant -- 4 Ağustos 2015; 8:25:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okuldaydik cips paketiyle bakiyoduk. Nasildi hic hatirlamiyorum

• Bilim çocukta gözlük vermişlerdi. Bizlere fotoğraf makinesi filmlerini yada röntgen kağıdı getirin demişlerdi ve tutulma zamanı hep beraber okul bahçesinde bakmıştık. Bayağı heyecanlıydım, aynı zamanda korkmuştum ya hep böyle kalırsa güneş diye. Vay be ne günlerdi

• Bakkaldan alüminyum folyodan yapılma gözlük almıştım Sevdiğim kızı da Yanıma almıştım bankta oturarak seyretmiştik hayatımın en güzel anıydı herhalde :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lisede öğle tatiline denk geldiği için okul bahçesinden izledim. hava birden kararınca garip oldu
  • 7.sınıftaydık sanırım okulun bahçesinde top oynuyorduk, güneş tutulması boyuncada hiç istifimizi bozmadan oynamaya devam ettik
  • birden sogumustu hava . Onun dısında aklımda kalan pek birşey yok .
  • 29 mart nedir ki..asıl en fena olanı 11 ağustostur..liseliler bilmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.