Şimdi Ara

2850-3250 tl gaming pc temmuza alınacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun vadeli kullanım için 2850 tl ile 3250 tl Arası oyun için pc istiyorum sizce amd mi almalıyım intel mi önerilerinizi bekliyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgamer -- 20 Mayıs 2013; 12:20:06 >

• güncel

• güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak-2001

uzun vadeli kullanım için 2850 tl ile 3250 tl Arası oyun için pc istiyorum sizce amd mi almalıyım intel mi önerilerinizi bekliyorum ...

Bu vakitte pc alinmaz 3 gun sonra gtx 780 geliyor ve haziran ayi icerisinde de yeni nesil core serisi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne biçim sistem tavsiyesi ? O Ramler ne öyle ?

Lütfen biraz daha özerenek tavsiye verin arkadaşlar milletin parası gitmesin çöpe...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 ay sonra alınacak PC için şimdiden tavsiye olmaz.

1 hafta kala konu açın, o zamanki güncel parçalarla güncel dolar kuruyla tavsiye verilir.
  • Üstad Temmuz'a alınacak demişsin zaten... O yüzden temmuza kadar bekle istersen intel toplayacam dersen

Ama oyun için demişsin o yüzden bu bütçeye AMD sistem toplaman daha karlı ve güzel olacaktır...

Nacizhane çok kullanılan ve tercih edilene göre ve aynı zamanda güncel oyunlarda testlerini incelediğim parçaları sana önereceğim...

CPU Olarak = AMD FX X8 8350 SOKET AM3+ 4GHZ 16MB CACHE 32NN İŞLEMCI Link = Fiyat 432 TL

Anakart Olarak = ASUS M5A97 EVO R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART Link = Fiyat 254 TL

Ekran Kartı Olarak = MSI GTX670 POWEREDITION O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI Link = Fiyat 926 TL

Ram Olarak = CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE 1866MHZ DDR3 CL9 RAM Link = Fiyat 177 TL

Kasa Olarak = CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MIDT ATX SİYAH KASA Link = Fiyat 294 TL

Depolama HardDisk Olarak = SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK Link = Fiyat 153 TL

SSD Performans Disk Olarak = SANDISK 120GB EXTREME SATA 3.0 SSD (OKUMA 550MB / YAZMA 510MB) Link = Fiyat 287 TL

Buraya kadar 2523 TL % 25 İndirimli Fiyatıyla oldu önermiş olduğum ürünlerin hepsi stok'ta mevcut internetten baktığın vakit stok'ta yok gözükecektir fakat bir şubeye gidip istersen diğer şubelerden getirme şansın var...

Buna artı olarak işlemci ile gelen stok fan çok sesli olduğu söyleniyor bütçeyi tamamlamak adına soğutucu olarak şunu alabilirsin...

İşlemci Soğutucu = COOLER MASTER HYPER T4 LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU Link = Fiyat 74 TL

Buraya Kadar 2597 TL olmuş oldu.. Sadece kasa 3250 TL'ye tamamlamak istersen monitör klavye falan onları ekleyebilirsin onlardan tavsiye vermiyeyim ...

Küçük birde not : Ekran kartı AMD Önerecektim 7970 fakat uzun vadeli deyince nvidia'nın driverları akla geliyor malum... O yüzden 670 On numara beşyıldız bir kart fakat monitör,klavye veya herhangi bir çevre bileşen olmayacak ise Ekran kartının alternatifini şuraya yazıyorum...

Ekran Kartı Alternatif = ASUS GTX680 DIRECTCU II GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI Link = Fiyat 1262 TL

Bunu alırsan eğer sistemin 2933 TL'ye gelmiş oluyor soğutucu dahil...

Parçaları özenle seçtim kendime toplarmış gibi o yüzden baştan savma bir öneri değil aklında bulunsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: bybarone

Bu ne biçim sistem tavsiyesi ? O Ramler ne öyle ?

Lütfen biraz daha özerenek tavsiye verin arkadaşlar milletin parası gitmesin çöpe...

Ne varmış sistemde? 3 Milyar bütçeye AMD FX-8350, HD 7950'mi koyacağım?
    Ram'lerin nesi var? O ram'leri siz önermiştiniz bana? Ne oldu 2 haftada ramler çöp mü oldu?
  • quote:

Üstad Temmuz'a alınacak demişsin zaten... O yüzden temmuza kadar bekle istersen intel toplayacam dersen

Ama oyun için demişsin o yüzden bu bütçeye AMD sistem toplaman daha karlı ve güzel olacaktır...

Nacizhane çok kullanılan ve tercih edilene göre ve aynı zamanda güncel oyunlarda testlerini incelediğim parçaları sana önereceğim...

CPU Olarak = AMD FX X8 8350 SOKET AM3+ 4GHZ 16MB CACHE 32NN İŞLEMCI Link = Fiyat 432 TL

Anakart Olarak = ASUS M5A97 EVO R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART Link = Fiyat 254 TL

Ekran Kartı Olarak = MSI GTX670 POWEREDITION O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI Link = Fiyat 926 TL

Ram Olarak = CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE 1866MHZ DDR3 CL9 RAM Link = Fiyat 177 TL

Kasa Olarak = CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MIDT ATX SİYAH KASA Link = Fiyat 294 TL

Depolama HardDisk Olarak = SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK Link = Fiyat 153 TL

SSD Performans Disk Olarak = SANDISK 120GB EXTREME SATA 3.0 SSD (OKUMA 550MB / YAZMA 510MB) Link = Fiyat 287 TL

Buraya kadar 2523 TL % 25 İndirimli Fiyatıyla oldu önermiş olduğum ürünlerin hepsi stok'ta mevcut internetten baktığın vakit stok'ta yok gözükecektir fakat bir şubeye gidip istersen diğer şubelerden getirme şansın var...

Buna artı olarak işlemci ile gelen stok fan çok sesli olduğu söyleniyor bütçeyi tamamlamak adına soğutucu olarak şunu alabilirsin...

İşlemci Soğutucu = COOLER MASTER HYPER T4 LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU Link = Fiyat 74 TL

Buraya Kadar 2597 TL olmuş oldu.. Sadece kasa 3250 TL'ye tamamlamak istersen monitör klavye falan onları ekleyebilirsin onlardan tavsiye vermiyeyim ...

Küçük birde not : Ekran kartı AMD Önerecektim 7970 fakat uzun vadeli deyince nvidia'nın driverları akla geliyor malum... O yüzden 670 On numara beşyıldız bir kart fakat monitör,klavye veya herhangi bir çevre bileşen olmayacak ise Ekran kartının alternatifini şuraya yazıyorum...

Ekran Kartı Alternatif = ASUS GTX680 DIRECTCU II GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI Link = Fiyat 1262 TL

Bunu alırsan eğer sistemin 2933 TL'ye gelmiş oluyor soğutucu dahil...

Parçaları özenle seçtim kendime toplarmış gibi o yüzden baştan savma bir öneri değil aklında bulunsun...

2 GB sıkıntı olmayacakmı? Uzun vadede?

• Hangi ramleri ? Ben size sistem önermedimki ? Yani açıkcası ben kimseye sistem önermedim...

Sadece ram sormuşsunuzdur fiyat aralığı olarak bende onları önermişimdir... Onun dışında yok cık önermem ben onu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinlife

quote:

Orijinalden alıntı: Burak-2001

uzun vadeli kullanım için 2850 tl ile 3250 tl Arası oyun için pc istiyorum sizce amd mi almalıyım intel mi önerilerinizi bekliyorum ...

Bu vakitte pc alinmaz 3 gun sonra gtx 780 geliyor ve haziran ayi icerisinde de yeni nesil core serisi geliyor.

Bende hocama katiliyorum temmuzda alicaksan bence bi haswell felan yada 700 serisi ekran kartlarini bekle derim hem onlar cikinca eski nesil ucuzlicak . acele etme bence simdiden
  • quote:

Hangi ramleri ? Ben size sistem önermedimki ? Yani açıkcası ben kimseye sistem önermedim...

Sadece ram sormuşsunuzdur fiyat aralığı olarak bende onları önermişimdir... Onun dışında yok cık önermem ben onu ...

Siz önermemiştiniz zaten. Forumdakiler önerdi. Nesi varki ramlerin?
  • Evet mantıklı konuştunuz o yüzden Ekran kartını şu modelle değiştirelim

ASUS GTX680 DIRECTCU II GDDR5 4GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI Link = Fiyat 1394 TL

Fiyat bu kartla beraber 3035 TL oldu... Bence gayet kullanılabilir uzun vadeli bir makine oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

Hangi ramleri ? Ben size sistem önermedimki ? Yani açıkcası ben kimseye sistem önermedim...

Sadece ramler değil üstad intel sistem önermişsiniz yani Temmuz gibi alınacak demiş arkadaş 4. Nesil işlemciler çıkacakken intel sistem almanın manası yokki.. Fiyatların ucuzlayacağını bile bile..

İlla intel diyorsan 3770 değil 4770 çıksın onu alır...

Ama bence oyun içinse AMD Sistem gayet yeterli ve makul...

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bybarone -- 20 Mayıs 2013; 16:33:27 >

• Uzun vadeli istiyorsanız kesinlikle yeni nesil işlemci ve kartların çıkmasını bekleyin.Ben yeni sayılabilecek bi zamanda işlemci ve kart aldığım halde sıkıntı çekiyorum 2 Bin küsür e toplamıştım pc mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

Sadece ramler değil üstad intel sistem önermişsiniz yani Temmuz gibi alınacak demiş arkadaş 4. Nesil işlemciler çıkacakken intel sistem almanın manası yokki.. Fiyatların ucuzlayacağını bile bile..

İlla intel diyorsan 3770 değil 4770 çıksın onu alır...

Ama bence oyun içinse AMD Sistem gayet yeterli ve makul...

Edit:İmla

Hocam açıkçası 3 milyar bütçeyi görünce intel önerdim. Yoksa amd fx 8350 oyun için gayet yeterli. Bu arada ramler hakikatten alınmayacak kadar kötümü?

• Hayır tabiki RAM'ler gayet güzel fakat artık oyun pc'si denince akla o görüntü gelmemeli soğutma eşşek kadar uzun olmalı...

ve bence 1866 MHZ olmalı artık 1600 MHZ nedir yaw...

Yani diğer parçaları on numara söylemişsiniz o ramler afedersiniz... 4 Kedinin tecavüzüne uğramış yavru kedi gibi durmuş...

Yoksa o ramleri al kullan on numara beş yıldız bi sıkıntı olmaz...
  • quote:

Hayır tabiki RAM'ler gayet güzel fakat artık oyun pc'si denince akla o görüntü gelmemeli soğutma eşşek kadar uzun olmalı...

ve bence 1866 MHZ olmalı artık 1600 MHZ nedir yaw...

Yani diğer parçaları on numara söylemişsiniz o ramler afedersiniz... 4 Kedinin tecavüzüne uğramış yavru kedi gibi durmuş...

Yoksa o ramleri al kullan on numara beş yıldız bi sıkıntı olmaz...

Bende öyle uzun ram almıştım Dominic Toretto o tarak gibi ramlari alma bunları al demişti. Peki nasıl bir ram alayım zahmet olmassa, zamanınız varsa bi ram önerirmisiniz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.