Şimdi Ara

28 TV KANALINA KAPATMA KARARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 24 Jack Bauer

digiturk hangi kanalları kapatıyor ki anlamadım valla yoksa erotik kanalı mı?

olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: suÇ

d-smarta hangi kanallar kapatılıyormuş liste verecek yokmu

D-Smart dijital platformunda bulunan Moviesmart, D Çocuk, Comedy Smart, Passion Tv, Fanstasy,
    Loca 2, Luli, D Spor, HD Tv Smart, Coolsmart, D Shopping, Beyazperde, Pembesmart, T.A.Y Tv, Cartoon
    Network ve Yeşilçam
    kanallarının lisanslarının yokmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga64

quote:

Orjinalden alıntı: suÇ

d-smarta hangi kanallar kapatılıyormuş liste verecek yokmu

D-Smart dijital platformunda bulunan Moviesmart, D Çocuk, Comedy Smart, Passion Tv, Fanstasy,
    Loca 2, Luli, D Spor, HD Tv Smart, Coolsmart, D Shopping, Beyazperde, Pembesmart, T.A.Y Tv, Cartoon
    Network ve Yeşilçam
    kanallarının lisanslarının yokmuş.

ulanbe bende T.A.Y Tv nerde diyordum demek buyüzden ortalıkta gözükmüyordu olsun aydın abi sorunu bir şekilde halleder

• kanalları kurallara uymak zorunda olduklarını hatırlatmak adına güzel.beleş maç izlettirmeyenler beleş yayın yapılamayacağını da öğrensinler. Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: universteli

kanalları kurallara uymak zorunda olduklarını hatırlatmak adına güzel.beleş maç izlettirmeyenler beleş yayın yapılamayacağını da öğrensinler. Saygılar

bu yoruma şapka cıkarmak lazım.......
  • Kanal A haber izledim d-smart 11 kanalı kapandı diyor doğru mu kapandı mı şu anda.

Digiturk kanalıda kapancak diyor hangileri anlamadım ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 24 Jack Bauer

Kanal A haber izledim d-smart 11 kanalı kapandı diyor doğru mu kapandı mı şu anda.

Digiturk kanalıda kapancak diyor hangileri anlamadım ki...

bende kanal7 de izledim öğlediyorlar kanal7 ve kanal A tayibin yalakaları bunlar hemen haber yapmışlar
  • bu ülkede her şey çıkar ağı yani bu kadarkepazelik olmaz 2-3m yıldır yayında olan kanallara birileri nedense şimdi lisanssız olduğunun farkına varmış .

lisans almamak suç

lisansı olmayana göz yummakta suç

bi zaman göz yumduktan sonra her ne olduysa vay senin lisansın yokmuş demenin yorumunu size birakiyorum.kirli organize işler bunlar.
  • Kaç yıldır o kanallar yayın yapmakda. Rtük ün aklına yeni mi gelmiş. Bu ülkede herşey çok ilginç bir şekilde ilerliyo. Deniz Feneri ile bu olayların bi alakası olduğunu düşünmemek elde değil. Rtük başkanı susturmak istiyo Doğan grubunu bakalım başarabilecek mi?
  • Bu zamana kadar medya-siyaset hep al gülüm ver gülüm durumundaydı, ne zamanki bir tarafın istekleri tabiri caizse bıçağı kemiğe dayattı diğer taraf orda dur dedi, ipler koptu.
    Güç elinde olanda kullanıyor, başka bir şey değil.
  • Şuraya lisanssız yayın yapıyor diye rtuk u haklı bulanların kaç tanesinin orjinal windowsu, orjinal müzik kaset ve cdleri, orjinal yazılımları kullanıyor acaba? Herkezin bilgisayar oyunları 100 dolarlıklardanmı?

Arkadaşlar hepiniz akıllı mantıklı insanlarsınız. Sadece size ufak bir detayı hatırlatacam sonra bildiğiniz gibi devam edin. . Aydın doğan ile başbakan tvlerde kavga etti ve ardından adama doğal olarak bir saldırma politikası oluştu. Hiç kimse bana kalkıpta Aydındoğanın tv kanalı hata etti diye ceza kesildi demesin. Bu adam senelerdir medyada ve senelerdir ellenmiyor.. 6 yıldırda akp başımızda ve 6 yıldır kimse birşey demiyordu. Sizce neden demiyordu?

bunun doğan hatalı yayın yaptığı için değil sadece edilen kavga neticesinde yola taş konması olduğunu anlamak için mucit olmayada gerek yok.

ŞİMDİ kanun dışı birşey yapan kişinin yakalanması ceza yemesi için hükümetle kavgamı etmesi gerekiyoR? hükümetle aran güzelse ceza yemeyecekmisin?
    Doğan grubunun kanalları olmasaydı ve bu kavgada yaşanmasaydı diğer kanalları ellemezlerdi bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 30 Ekim 2008; 14:36:37 >

• sevgili kardesim

ne demek istedigin tam anlasilmiyor
    evet hukumet ile Dogan gurubunun arasi iyi degil
    o zaman ne yapmali ?
    RTUK olgun davranmak, kavgaci olmamak adina
    yapilan hirsizligin devam etmesine goz mu yummali ?

Bazi kanallar parasini oderken
    digerlerinin odememesine goz mu yummali ?

Bence daha once niye harekete gecilmedigine kizmaliyiz..
    Uydu bolumunde biz konuyu bu acidan ele almaliyiz.
    Yoksa burada isin siyasi arka planini bizim tartismamiz anlamli degil.

Nasil 90 liralik uydu icin bizden 4-500 lira fark istiyorsa
    Dogan da odemesi gereken parayi odemeli
    ister hukumet Dogan'a gicik olsun, ister olmasin..

Biz hukumetten hoslanmiyoruz diye
    hirsizi, magdurmus gibi gosteremeyiz.
    Ortalikta bir haksizlik varsa
    daha once bu konunun uzerine gidilmemis olmasidir.
    Ben RTUK'u ancak bu konuda haksiz buluyorum..

selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

Şuraya lisanssız yayın yapıyor diye rtuk u haklı bulanların kaç tanesinin orjinal windowsu, orjinal müzik kaset ve cdleri, orjinal yazılımları kullanıyor acaba? Herkezin bilgisayar oyunları 100 dolarlıklardanmı?

Arkadaşlar hepiniz akıllı mantıklı insanlarsınız. Sadece size ufak bir detayı hatırlatacam sonra bildiğiniz gibi devam edin. . Aydın doğan ile başbakan tvlerde kavga etti ve ardından adama doğal olarak bir saldırma politikası oluştu. Hiç kimse bana kalkıpta Aydındoğanın tv kanalı hata etti diye ceza kesildi demesin. Bu adam senelerdir medyada ve senelerdir ellenmiyor.. 6 yıldırda akp başımızda ve 6 yıldır kimse birşey demiyordu. Sizce neden demiyordu?

bunun doğan hatalı yayın yaptığı için değil sadece edilen kavga neticesinde yola taş konması olduğunu anlamak için mucit olmayada gerek yok.

ŞİMDİ kanun dışı birşey yapan kişinin yakalanması ceza yemesi için hükümetle kavgamı etmesi gerekiyoR? hükümetle aran güzelse ceza yemeyecekmisin?
    Doğan grubunun kanalları olmasaydı ve bu kavgada yaşanmasaydı diğer kanalları ellemezlerdi bile.

• çok saçma yorumlar var. şimdi sırf doğanla kavga edildi diye kapatılsa diğer kanallar ne diye kapatıldı. tv net bildiğim kadarı ile yenişafak gazetesinin olduğu albayraklar grubuna ait başbakanın kankası ses tv de ankarada melih gökçek yandaşı hüküemeti destekler ee bunlar nie kapatılmış peki.

peşin yargı ile davranmayın lisans almamış beyefendi elindeki medya gücü ile her istediğini yaparım diyor. millete yalan haberlerle iftira atmak kolay. iyi olmuş. paşa paşa lisansını alsaydın. bana bedavaya dsmart verirmi ki acep
  • quote:

Orjinalden alıntı: dutkurusu

çok saçma yorumlar var. şimdi sırf doğanla kavga edildi diye kapatılsa diğer kanallar ne diye kapatıldı. tv net bildiğim kadarı ile yenişafak gazetesinin olduğu albayraklar grubuna ait başbakanın kankası ses tv de ankarada melih gökçek yandaşı hüküemeti destekler ee bunlar nie kapatılmış peki.

peşin yargı ile davranmayın lisans almamış beyefendi elindeki medya gücü ile her istediğini yaparım diyor. millete yalan haberlerle iftira atmak kolay. iyi olmuş. paşa paşa lisansını alsaydın. bana bedavaya dsmart verirmi ki acep

Pekçok kişinin kızdığı nokta doğan grubunun kanallarının neden kapatıldığı değildir. Doğan grubunun o kapatılacak kanalları kaç yıldır yayın yapmakda. O zaman da bu kanallar lisansızsa neden o zaman kapatılmadı sorusunun cevabını soruyoruz bu forumda. Madem yasadışı işler yapılıyo doğan grubu tarafından 5 yıl önce kapatsaydı RTÜK. Bazı şeyler çok açık, görmezden gelmek çok saçma...

• Ha bu arada doğan grubu ve doğuş grubunun kanal frekansları zannedersem son sıralara atılmış. Forumda hatta pekçok konu başlığı açılmış neden ntv grubunun yayınları çıkmıyo veya startv çıkmıyor diye. Bununda nedeninide ayrıntılı bi şekilde düşünmek gerek. Neden bu kanal frekansları sonlara doğru verilmiş. Aslında nedeni çok basit. :)
    Biraz doğan grubunun avukatı gibi olduk hiç sevmem aslında doğan grubunu ama insanı bu hale getirenler utansın :) ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: svs

Ha bu arada doğan grubu ve doğuş grubunun kanal frekansları zannedersem son sıralara atılmış. Forumda hatta pekçok konu başlığı açılmış neden ntv grubunun yayınları çıkmıyo veya startv çıkmıyor diye. Bununda nedeninide ayrıntılı bi şekilde düşünmek gerek. Neden bu kanal frekansları sonlara doğru verilmiş. Aslında nedeni çok basit. :)
    Biraz doğan grubunun avukatı gibi olduk hiç sevmem aslında doğan grubunu ama insanı bu hale getirenler utansın :) ....

tp frekansları en sona atılsa ne olurki .bu şimdi dezavantajmı oluyor.saçma bahsettiğin kanalların hepsi var ve sıralamayı ben yaptıktan sonra tp yi sona atsın ne değişirki.yoksa bazıları makinanın otomatik bulduğu tp sıralaması ilemi seyrediyor .doğuş ve doğa gurubu tv lerinin hepsi var ve ikinci sıraya doğuş gurubunun tv sini yerleştirdim.

• quote:

Orjinalden alıntı: svs

quote:

Orjinalden alıntı: dutkurusu

çok saçma yorumlar var. şimdi sırf doğanla kavga edildi diye kapatılsa diğer kanallar ne diye kapatıldı. tv net bildiğim kadarı ile yenişafak gazetesinin olduğu albayraklar grubuna ait başbakanın kankası ses tv de ankarada melih gökçek yandaşı hüküemeti destekler ee bunlar nie kapatılmış peki.

Pekçok kişinin kızdığı nokta doğan grubunun kanallarının neden kapatıldığı değildir. Doğan grubunun o kapatılacak kanalları kaç yıldır yayın yapmakda. O zaman da bu kanallar lisansızsa neden o zaman kapatılmadı sorusunun cevabını soruyoruz bu forumda. Madem yasadışı işler yapılıyo doğan grubu tarafından 5 yıl önce kapatsaydı RTÜK. Bazı şeyler çok açık, görmezden gelmek çok saçma...

kardeş nedeni belli... doğna grubu ülkenin gazete ve televizyonuyla türkiyenin büyük çoğunluğuna hitap eden bi kurum... tayyip aydın doğana ihale veriyodu doğanda tayyibi yağlıyodu ne zamanki araları bozuldu kirli çamaşırlar çıktı ortaya... türkiyede adabıyla tiacaret yapan kaç tane kuruluş.. hepsinin az çok bi hırsızlığı vr... cem uzan gibi tayyibe karşı olursan adam bi yolunu bulup 16 yıllık bankayı bi günde batırırlar... sıra aydın doğanda oda tayyiple kavga etmeye başladı onunda dökülür kirli çamaşırları... tabi aydın doğan da boş durmaz oda tayyip in bütün kirli çamaşırlarını ortaya çıkarır... kazanan biz olcaz kimin ne mal olduğunu görecez...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.