Merhaba arkadaşlar, abimi dün usta birliğine Kıbrıs 28.mekanize piyade tümeni olan Ulukışla'ya teslim ettik. Forumlarda hep burasının nasıl bir yer olduğu hakkında bilgi aranıyoruz ama bulamıyoruz. Askerliğini burada yapmış olan arkadaşlar varsa ve anlatabilirlerse çok seviniriz ailecek hep kötü yorumlar görüyoruz ve korktuk.
quote:
Orijinalden alıntı: Evosten
Merhaba arkadaşlar, abimi dün usta birliğine Kıbrıs 28.mekanize piyade tümeni olan Ulukışla'ya teslim ettik. Forumlarda hep burasının nasıl bir yer olduğu hakkında bilgi aranıyoruz ama bulamıyoruz. Askerliğini burada yapmış olan arkadaşlar varsa ve anlatabilirlerse çok seviniriz ailecek hep kötü yorumlar görüyoruz ve korktuk.
kardeş sen hiç merak etme o kötü yorumlara da inanma içiniz daima rahat olsun.. 28. mekaniz piyade tümeninde başlıca sorunlar vardır evet ama hiç biri büyütmeye değmez.
1-telefon-iletişim durumu tamamen sıkıntıdır. Ayrıca telefon kartları çok da pahalıdır. 2- her sabah saat 07:15-09:00 arası spor vardır. 3- çeşme suları içilmez olup hepsi tankerlerle taşınıyor bu yüzden şişe su içmesi gerekecek. bu maddelerin dışında hiç bir sorun yok ben şu anda 28. mknz'deyim ve hiç bir zorluk çekmiyorum..
28 tümen kıbrısın cehennemi ben orda yaptım paşaköyde tankçı olarak. Denetlemesi bitmez.Her şey sıkıntı Komutanlarıda DAHİL ÖZELLİKLE BÇVŞ LAR