Şimdi Ara

28 EYLÜL DE POLONYA'YA ERASMUSA GİDİYORUM SORULARI ALAYIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
5
Favori
6.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: QuattroFR

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

quote:

Hocam verilen hibe yeterli olacak mi yaşamaya ? Ailen aylik kac euro gonderecek ?

Sadece zenginler mi yapıyor bu erasmusu

Aslinda suan toplam 1410 eurom yaticak bana kesintili hibe bu.Aylik 240 euro falan denk geliyor.Evden de 150 almayi dusunuyorum Polonya icin yeter zaten. Donunce de kesilen hibe yaticak

Gitmeden mi yatacak ?

Yurda ne kadar odeyeceksin ?

Gitmeden yaticak. Aylik 390-400lira arası yurda ödeyeceğim

lira mı euro mu ? eğer liraysa iyiymiş bu arada okulun uzayacak mı ?

• Hocam taharet musluğu olmadan nasıl yaşayacaksınız? Ben de gitmek istiyorum ama taharet musluğunun olmaması çok korkutuyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam verilen hibe yeterli olacak mi yaşamaya ? Ailen aylik kac euro gonderecek ?

Aslinda suan toplam 1410 eurom yaticak bana kesintili hibe bu.Aylik 240 euro falan denk geliyor.Evden de 150 almayi dusunuyorum Polonya icin yeter zaten. Donunce de kesilen hibe yaticak

Gitmeden mi yatacak ?

400 lira 100euro yani aylik 1 dönem uzar herhalde oyle dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Turboegea

Hocam taharet musluğu olmadan nasıl yaşayacaksınız? Ben de gitmek istiyorum ama taharet musluğunun olmaması çok korkutuyor.

Islak mendille dolastim daha önce yurtdisinda hep yine aynisini dusunuyorum ya da hergun mictiktan sonra dus alicaksin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gitmeden mi yatacak ?

400 lira 100euro yani aylik 1 dönem uzar herhalde oyle dusunuyorum

gittiğin zaman fotoğraflarını bekliyorum hocam darısı başıma artık

• QuattroFR kullanıcısına yanıt
    Polonya yapımı

• Benim kardeşimde gitti şubatta erasmus ile temmuzda geldi şimdi tekrar ekim başinda gidecek gönüllülük projesi ile kielche di sanırım.

• Kıskandım şu an Kaçıncı sınıfsın hocam?
  • QuattroFR kullanıcısına yanıt
    Oha, çok cahilim

Geçen dönem erasmus yaptım ben de, Lodz şehrindeydim ama.

Hocam ders falan kasma. Bol bol parti, tinder elinden düşmesin

Onun dışında otobüs fiyatları ggayet uygun, haftasonları atla çevre ülkeleri gez, dolaş.

Bir gece kalıp dönme lütfen, en az 3 gece geçir gittiğin yerlerde. Tadını çıkartarak dön mümkünse.

Şimdiden keyifli bir altı ay diliyorum

• Ben de gitmeyi planliyorum da Polonyanin koyune gitmek istemiyorum, siz neden Polonyaya gidiyorsunuz onu anlamadim ingilizceniz mi yetersiz?

Edit = şu an aklima geldi de acaba kizlar nedeniyle mi oraya gidiyorsunuz?

NOT = BENIM UNIVERSITE BENI ISVECE DE GONDERIYOR INGILIZCEM B2 C1 YAKIN ORTALAMAM YUKSEK OLURSA GIDEBILIRMIYIM? VE ISVECTEKI 44+XX KROMOZOMLULAR COK MU SOGUK? LUTFEN CEVAP KANKİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stadhouder -- 17 Eylül 2017; 13:44:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stadhouder

Ben de gitmeyi planliyorum da Polonyanin koyune gitmek istemiyorum, siz neden Polonyaya gidiyorsunuz onu anlamadim ingilizceniz mi yetersiz?

Edit = şu an aklima geldi de acaba kizlar nedeniyle mi oraya gidiyorsunuz?

NOT = BENIM UNIVERSITE BENI ISVECE DE GONDERIYOR INGILIZCEM B2 C1 YAKIN ORTALAMAM YUKSEK OLURSA GIDEBILIRMIYIM? VE ISVECTEKI 44+XX KROMOZOMLULAR COK MU SOGUK? LUTFEN CEVAP KANKİLER

EVET BENI AYDINLATABILECEK OLAN WAR MI........

• Stadhouder kullanıcısına yanıt
    Dil ile alakası yoktur. Polonya genelde ucuz olması, euro kullanmaması nedeniyle ve her ülkeden tercih edilmesi nedeniyle tam bir erasmus ülkesi konumunda.

Ayrıca Polonya nın köyüne gitmek zorunda değilsin, çok güzel şehirler var orada da.

İsveç genel olarak soğuk, evet. Ayrıca hem kendisi hem çevre ülkeler aşırı pahalı. Yaşam şartı öğrenci için çok zorlayabilir. Sonuçta alacapınız hibe en fazla aylık 500euro olacak. Ne kadar yeter, onu bilemem tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

Dil ile alakası yoktur. Polonya genelde ucuz olması, euro kullanmaması nedeniyle ve her ülkeden tercih edilmesi nedeniyle tam bir erasmus ülkesi konumunda.

Ayrıca Polonya nın köyüne gitmek zorunda değilsin, çok güzel şehirler var orada da.

İsveç genel olarak soğuk, evet. Ayrıca hem kendisi hem çevre ülkeler aşırı pahalı. Yaşam şartı öğrenci için çok zorlayabilir. Sonuçta alacapınız hibe en fazla aylık 500euro olacak. Ne kadar yeter, onu bilemem tabii.

Cevabin icin saol, para sorununu ben hallederim fakat insanlar cok soguk diyorlar. Ben kendimi turk olarak tanittigimda tepki alir miyim? Pek de turke benzemiyorum ama, beyaz tenli ve kahverengi sacliyim sallasam inanirlar yani

Benim kafami mesgul eden konu acaba 44+XX ile iletisime gecemez miyim? Yoksa cok uzulurum

Not = 44+XX ile kizlari kastediyorum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stadhouder -- 17 Eylül 2017; 14:6:31 >

• Stadhouder kullanıcısına yanıt
    Yani, genel olarak soğuklar ama gençler arasında o sorun olmuyor. Hatta daha rahat, daha geniş takılıyorlar.

Oradayken Türk olduğum için uzak duran yada konuşmak istemeyen birkaç kız oldu, evet. Ama genel olarak çok büyük bir soyutlama yok. Eğer insan gibi yaklaşırsan insan gibi karşılık görüyorsun. O konuda rahat ol.

Ha gidip Are you kola? kafasıyla yaklaşıp, yatağa atmak için türlü şaklabanlıklar yaparsan soğuk olurlar tabii, doğal olarak.

İnsanlar iletişim kurmaktan çekinmiyor, muhabbetini senden esirhemiyor orada. Çok sıkıntı etme yani

• Hangi üniversitedesin Türkiye'de?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Hocam erasmustaki hedefiniz nedir? :D

Dersler gezmeler pompalamasyon hangisine önem vermeyi düşünüyorsun acaba? :)

Oraya gidip derslere onem vermeyi dusunmuyorum gezme ve

hocam bilmediğinden soruyorum bu erasmusa gittiğinde hangi kızlarla tanışma imkanın doğuyor ki başka erasmuslular mı ? Onlarla okul dışında ortak bir yerde falan kalıyor musun? Ve bütün kızlar harbiden o amaç için mi orada yahu ?

• Bizim okulun sadece biakystok ta bir okul ile anlaşması var. Doğu Polonya, tehlike yani. Başka bir okul ile anlaşma yaptırayım dedim de üşeniyorum.

Yurt aylık ne kadar

Hibe dışında para gelecek mi aileden vs.

• Dersler , notlar , ortalama nasil etkileniyor o surecte ?

• Sonra ülke neden gelişmiyor türkler neden sevilmiyor. Herif polonyaya okumaya değil pompaya ve gezmeye giderse normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Kıskandım şu an Kaçıncı sınıfsın hocam?

Üniversite 3

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.