tavsiye edersiniz beyler sanırım benim durum cok boktan kritik noktadayım ytü istemiyorum ortalama kasmak zor gibi duruyor orda kontenjanları cok fazla bilkent paralı yazıcam sanırım oda sıkıntı lan cok masraf SONUC OLARAK NE ONERİRSİNİZ
ne desek boş olur kendin için en uygunun seç ama illa bişey diyeceksek ytü elektrik ytü makina filan gelebilir.
YTÜ nün yurt imkanı yok sanırım bi maslakta yurt var bildigim kadarıyla davutpaşa yakınında ev tutmak bilkent fiyatına geliyor oglum nası bi cenabetim lan ben bilen varsa bu makinenin kontenjanı ne öle ya 246 kişi 1.ögretim 246 kişi 2. ögrenim egitim kalitesi nasıl olur sormak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: baturalppppp
YTÜ nün yurt imkanı yok sanırım bi maslakta yurt var bildigim kadarıyla davutpaşa yakınında ev tutmak bilkent fiyatına geliyor oglum nası bi cenabetim lan ben bilen varsa bu makinenin kontenjanı ne öle ya 246 kişi 1.ögretim 246 kişi 2. ögrenim egitim kalitesi nasıl olur sormak lazım
devlet yurtlarını kullan. YTÜ olmuyorsa çukurova elektrik-elektronik var oraya da gidebilirsin herkesin kendi tercihi.
quote:
Orijinalden alıntı: Spyxxx
quote:
Orijinalden alıntı: baturalppppp
devlet yurtlarını kullan. YTÜ olmuyorsa çukurova elektrik-elektronik var oraya da gidebilirsin herkesin kendi tercihi.
yok bret belki izmir ama o hariç kesin ist ank yazıcam itü peyzaj maden falan mı takılsam