Şimdi Ara

2799 TL DA-V3.5/AMD Ryzen 5 1600/MSI RX570 Armor 4GB OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 3 Ağustos 2019; 23:30:28 >

• taksit olsa alacaktım
  • işlemciyi 2600 yapsak oyunlarda ortalama kaç fps fark eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakalak kullanıcısına yanıt
    İşlemciyi 2600 yapmak yerine çift kanal bellekli hale getirirsen artısı daha fazla olacaktır diye düşünüyorum.

• Sizce +300tl bütçe nasıl harcanmalı bu sistemde? RAM mi Ryzen 5 2600 mü yoksa anakartı Gaming Plus yapmak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Decent

Sizce +300tl bütçe nasıl harcanmalı bu sistemde? RAM mi Ryzen 5 2600 mü yoksa anakartı Gaming Plus yapmak mı?
    Maksimum verimi 8GB 3000MHz ram daha ekleyip dual olarak çalıştırarak alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Maksimum verimi 8GB 3000MHz ram daha ekleyip dual olarak çalıştırarak alırsınız

Alıntıları Göster
    Ryzenların anakartları hakkında çok bilgili değilim, B450M S2H ile alsam ilerde Ryzen 3600'e yükseltsem besleme vs sorunu yaşar mıyım üzerindeki komponentler iyi soğutuluyor mu vs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Decent

Ryzenların anakartları hakkında çok bilgili değilim, B450M S2H ile alsam ilerde Ryzen 3600'e yükseltsem besleme vs sorunu yaşar mıyım üzerindeki komponentler iyi soğutuluyor mu vs

Alıntıları Göster
    Hayır soğutmuyor VRM'ler ısınıyor, giriş seviyesi bir anakart. Ryzen 5 3600'ü aldığınız gibi kullanırsanız sorun yok, overclock vs. yapamazsınız. Bütçe düşükse yatırımı anakarta yapmak mantıklı değil performans anlamında geri dönüş alamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 4 Ağustos 2019; 18:35:44 >
  • Hah şimdi sorun da şurda, Ryzenlar - özellikle yenileri - zaten potansiyeline yakın şekillerde üretiliyor pek OC imkanı sunmuyor tarzı yorumlar incelemeler görüyorum.

• Almayı düşünenler yarını beklesin, teknobiyotik diss atacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben kasa olarak powerboostu seçerek bi 150 küsur indirip öyle satın aldım .kargo ücreti olan 19 tl ücretle beraber toplamda 2660 tl'ye almış oldum . umarım pişman etmez .
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    ikinci 8gb rami başka yerden alıp çift kanal yapacağım.

1600-2600 bu ekran kartıyla ortalama ne kadar fps fark eder acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 5 Ağustos 2019; 9:45:33 >
  • sakalak kullanıcısına yanıt
    Ordan ikinci ram'i eklediğinizde 220 lira civarı tutuyor bana bayağı uygun gelmişti, rx 570 ile fark oluşmaz 1600-2600 arasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: nayir

taksit olsa alacaktım
    Enpara kredi kartı ile tek çekim alın. Daha sonra enpara online uygulamasından ertesi gün 6 taksite kadar vade farksız bölebilirsiniz.
  • bf5 i 8gb ram ile nasil ultrada oynuyor anlamadim. Alanlar buraya fps leri yazarsa cok yardimci olurlar
  • çok iyi fiyat yahu
  • TREMİLA_ kullanıcısına yanıt
    En para kredi kartim yok hocam.

• mcihantur M kullanıcısına yanıt
    Dediğin diss geldi:)
  • Diss sistemi bundan çok daha iyi.
  • ram + işlemci pahalı, onun dışındakiler normal
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.