Şimdi Ara

2700X Voltaj Ayarı Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aorus x470 gaming 5 wifi kullanıyorum anakart olarak. 3.7ghz de 1,04-1,05V aralığında stabil çalışıyor işlemci ama bu ayarları ryzen master üzerinden yapıyorum. ryzen masterdan yaptığım ayarlar pc yi kapatıp açınca default a dönüyor. haliyle her pc yi açtığımda creator moddan ayarladığım ayarları her seferinde uygulamam gerkekiyor, papaz oldum programla. bios üzerindne ayarlayayım dedim. ta ki gigabyte ın mükemmel arayüzüyle karşılaşana kadar. sorunuma gelince, şöyle açıklayayım:


    2700X Voltaj Ayarı Hk.

    Amacım cpu voltajını 1,05V’a sabitlemek ama arayüzü siz de görüyorsunuz :D gaming 7 de cpu vcore kısmı varken ultra gaming ve gaming 5 te bulunmaması komik olmuş. daha önce dynamic vcore (soc), cpu vddp gibi ayarlarla hiç oynamadım. sadece cpu vcore ile oynamıştım. hal böyle olunca da ortada kaldık. son çare olarak gigabyte ın easytube programını kurdum o da nafile. onda da cpu vcore ayarı yok. cpu yu 1,05V’a sabitleme konusunda yardım arıyorum. şimdiden teşekkürler :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • help

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yardım arıyorum halen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşlemcin 1.05V ile çalışmıyor o chipset voltajı. En üstteki Dynamic Vcore sekmesinden ayarı yapacaksın. Eğer bir değişiklik yoksa referan değer 1.4V olmalı. Yani sen oradaki auto değerini değiştirip -0.050 yaparsan işlemcin 1.350V ile çalışacak. Uzun süre Gigabyte b350 anakart kullandım ancak offset harici voltaj ayarlama seçeneği yok.
  • işlemcimin 1,05V ile çalışmadığını ve onun chipset voltajı olduğunu biliyorum :D onlar default bios ayarı onlara dokunmadım. -0.350 mi yapmam gerekiyor yani? dynamic vcore soc kısmına da dokunmalı mıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 29 Mayıs 2019; 16:36:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.