Şimdi Ara

2700 ytl ye kadar buzdolabı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bn epeydir buzdolabı alcaktım fakat bi türlü karar weremedim. max bütçe 2700 ytl. samsung ve siemens modellerini özellikle düşünüorum. ama general electric ve white westing house da fena durmuo. istanbulda oturuorum. şimdie kadar baktıım modeller siemens KD49NX60NE, siemens KD49NA70NE, samsung SR-L629EVS, samsung RT62KAEW ve general electric le, white westing house un bazı modelleri. bnm için makinanın gri olması, geniş ve çok sesli olmaması önemli. bide bu buzluk kısmı altta olan dolaplar kafamı karıştırıo... acep artıları ve eksileri nelerdir? yakın zamnda almayı düşündüüüm için olabildiince çabuk yanıtlarsanız sevinirim. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler....

• Arkadaşım ben plasma cluster sharp kullanıyorum 2 yıldır oldukça memnunum 1525 e 6 taksitle almıştım yine aynı rakamlara alınabilr hatta daha uzun vadede yapılabilir naktttede 1300 e kadar alınabilir doğubanka bakınız piyasada bundan büyük dolap yok 577 litre iç hacimi var net plazma iyon sistemiyse suda ve buzdolabında zararsız küf man yanlızca soluduğumuzda zararı var diye biliyorum

Dün koçtaşta bekonun 9400 küsürlu 554 liter bir dolabını gördüm onun tipide çok güzel geniliği ve tipi vardı ve a sınıf etiketliydi çünkü sharp b dir ama bu a ile b nin yıllk toplam fatura farkı 30-40 ytl yapıyor klimalar kadar değil farkı doğubank giderseniz orada general samsung büyük mağazaları var doğubank ın yanıda karşısında ayrıyeten en plus ın mağazasıda var bakınız altta olan dondurucu bölmeli dolaplar hakkında pek bilgim yok ayrıca ısısan amana dolaplarıda güzel bazen çok güzelde indirim alabiliyorsunuz kampanyaları oluyo arçelik bosch gibi ama 2700 vereceğiniz dolapta sharptan küçük olmasın derim

quote:

Orjinalden alıntı: spinalsurgeon

bn epeydir buzdolabı alcaktım fakat bi türlü karar weremedim. max bütçe 2700 ytl. samsung ve siemens modellerini özellikle düşünüorum. ama general electric ve white westing house da fena durmuo. istanbulda oturuorum. şimdie kadar baktıım modeller siemens KD49NX60NE, siemens KD49NA70NE, samsung SR-L629EVS, samsung RT62KAEW ve general electric le, white westing house un bazı modelleri. bnm için makinanın gri olması, geniş ve çok sesli olmaması önemli. bide bu buzluk kısmı altta olan dolaplar kafamı karıştırıo... acep artıları ve eksileri nelerdir? yakın zamnda almayı düşündüüüm için olabildiince çabuk yanıtlarsanız sevinirim. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler....

• up up up up!!!!
  • sen bilün ama ben şahsen gösterişe aldanma diye yazmıştım zira amana ile bosch 2003 yılında aynı paraydı sonuçta diğerleride altından mamül değil
    karar sizün. up up demekle öyle diyosan ingilizce bilmiyomda..
  • ha yok konu yukarı taşınsın herkes görebilsin çeşitli tavsiyelerde gelsin die...
  • ii ozaman en plusta white wstinghaus ithalatçısı uğradığınızda bakarsınız . hayırlısı olsun
  • arkadaşlar başka yardım etcek yok mu??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    3000 tl ye kadar klima tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up up up... hadi ama...
  • gecenin 2,33 nde uplamışsın kim cevap verecek sana merak ettim o vakitte
  • hehe yok sabah giren yukarda görsün die up ladım

• candogan62 eyw. siemensi önermemenin sebebi nedir? bide white westing house la ilgili bi kaç buz problemi duymuştum.... bugün istinye parktaydımda özellikle siemensle samsunga baktım samsungda kampanya yapılmış gardrop tipi RSH1DTPE 2.699 a satılıo bide siemensin yine gardrop tipi KA56NV40NE fena gelmedi. 1-1.5 hafta içinde almayı düşünüorum. şu son durumla ilgili yorumlarınız nedir??
  • bizde aeg var son 16 yıldır, daha 1 gün servisi çağırmadık, 1 kere bile karlanma yapmadı,,,, millet yeni buzdolabı alıyor 2 sene geçmeden karlanma sorunu var kapısında bozulma var car var curt var,,, eski aeg ama 16 yıllık, eskiden çinde filan üretim yoktu, üretim yerinin almanya olması büyük olasılık.
  • quote:

candogan62 eyw. siemensi önermemenin sebebi nedir? bide white westing house la ilgili bi kaç buz problemi duymuştum.... bugün istinye parktaydımda özellikle siemensle samsunga baktım samsungda kampanya yapılmış gardrop tipi RSH1DTPE 2.699 a satılıo bide siemensin yine gardrop tipi KA56NV40NE fena gelmedi. 1-1.5 hafta içinde almayı düşünüorum. şu son durumla ilgili yorumlarınız nedir??

Siemens'in gardrop tipi modeli iyidir, onu da düşünebilirsiniz. Kore malıdır. Ben gardrop tipini pek kullanışlı bulmadığımdan önermemiştim.

@ata1606
    Dolabınız 524, 627 veya 727 modellerinden biri değilse ithaldir. Dolabınızı sorunsuz günlerde kullanın. Benim halamda da 524 modeli var 1993 yılından beri Türkiye'nin bir ucundan diğerine 8-10 ev değiştirmesine rağmen hiç sorun çıkarmadı. Her tarafı vuruk ve çizik içinde ama tıkır tıkır çalışıyor, buz da yapmıyor. Sadece iç plastik rafları biraz narin. Sizdeki tel raflıdır muhtemelen.

• bizim buzdolabı aeg sr-332 c , internette bu modelle ilgili bir yazı yok.
  • Buzdolabinda AEG nin yanin yaklasamaz diger markalar al koy yerine ve unut cihaz orda yillarca calisir fisi sadece ic temizlik icin calisir. Bizde 20 sene tek kapili olanini kullandik cihaz calisiyordu ama kapinin kenarlarindaki sacta 20 yil sonra deformalar meydana gelmisti ve yeni buzdolabini 8 yil once bu sefer AEG nin no frost modellerinden birini sectik ve Allaha sukur tam yol devam. Electrolux de dusunulebilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: ata1606

bizim buzdolabı aeg sr-332 c , internette bu modelle ilgili bir yazı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ata1606

bizim buzdolabı aeg sr-332 c , internette bu modelle ilgili bir yazı yok.

Sizdeki model kesinlikle ithal. Kolay kolay da bozulmaz. Güle güle kullanın.
  • Amana nıtek geçerim
  • arkadaşlar bu amana ları elleyip kurcalayabilceim bi yer bilio musunuz istanbulda??? bide siemens i tercih edersem ithal olup olmadıını nası anlarım? bi el atarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinalsurgeon -- 13 Haziran 2008; 1:20:49 >
  • quote:

arkadaşlar bu amana ları elleyip kurcalayabilceim bi yer bilio musunuz istanbulda??? bide siemens i tercih edersem ithal olup olmadıını nası anlarım? bi el atarsanız sevinirim

Siemens'in gardrop tipi olan modelleri ve aşağıda linkini koyduğum 3 modeli ithaldir:
    http://www.siemensevaletleri.com/?5=KS63U920NE&26=23569
    http://www.siemensevaletleri.com/?5=KS70U920NE&26=23569
    http://www.siemensevaletleri.com/?5=KS59U920NE

Amana buzdolapları yetkili satıcılarını aşağıdaki adresten bulabilirsiniz:
    http://www.isisan.com/bayiarama.dwx

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.