Şimdi Ara

2700 Liraya Mönitör Hariç Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vatanda sistem toplatmayı planlıyorum.ssd istemiyorum şimdilik i7 2600k var aklımda işlemci olarak kasanın tipi önemli değil cf yapiyim mi napiyim crysisleri fullde oynayabiliyim yada 2700 e olmaz mı nedir yani?(bu sistem 10 yıllık ondan böyleyim)uzan zamandır forumda yoktum bandan dolayı yourock nerde lan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnuoccanikufesin -- 20 Kasım 2011; 23:49:55 >

• up
  • hadi be abi
  • Dediklerinizden pek birşey anlamadım ama 2700'e kurulan sistem ne amaçla kurulacak ? Oyun içinse 2500k gayet yeterlidir.Vatandan cf yada sli yapacaksanız ya 2 kartın toplam gücü tek karttan daha az olur yada fiyatı arttırmanız gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrimdoga

Dediklerinizden pek birşey anlamadım ama 2700'e kurulan sistem ne amaçla kurulacak ? Oyun içinse 2500k gayet yeterlidir.Vatandan cf yada sli yapacaksanız ya 2 kartın toplam gücü tek karttan daha az olur yada fiyatı arttırmanız gerek.

pek anlamam ama 2700 liralık pc ye yeni çıkan oyunlarlada iyi işler yapar
  • İmzamdaki sistemi ram hariç önerebilirim. Ram çok iyi maalesef anakartımla uyumlu değil, 1600 çalışmıyor. Ram olarak G.SKILL F3-12800CL8D-8GBXM RipjawsX DDR3 1600Mhz CL8 8GB (2x4GB) DUAL Sandy Bridge alırsanız sorun kalmaz. Şu an sistemimde Assassin Creed's II, Crysis II ve Metro 2033 gibi oyunları full ayar ve full detay oynayabiliyorum. (BF3 denemedim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 22 Kasım 2011; 9:19:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.