27" philips monitör almıştım, ucuza da gelmişti bana ama 5-6 tane denedik hep ölü pikselli bu model : 273E3QHSB/00
artık bu monitörden vazgeçmem gerekiyor galiba. (aslında birkaç tane daha deneyebilirim ölü pikselli olmayanı bulmak için ama bir ay daha uğraşırım sanırım )
bu monitöre 570 lira iade kuponu veriyor vatan. Fiyatı bundan çok fazla olmayan, göz yormayacak, güzel oyun oynanacak bir monitör var mı ?
Tavsiye edilen bir monitör olsun istiyorum aldığım monitör. Daha önce kullandığım LG W2261vp-pf modeli çok beğenilen bir modeldi, ben de çok beğenmiştim ama vadesi doldu.
Asus olmasın isterim. Asusların genelde görüntüsünü beğenmiyorum. 1000 liradan fazla fiyatı olan modelleri iyi olabilir ama onlara da o kadar para vermem.
Bu aldığım monitör 27" monitörler içinde en ucuza gelenlerden biriydi. Aynı fiyata iyi monitör bulmak imkansız sanırım. O yüzden biraz eklemem gerekecek ama çok da fazla para vermek istemiyorum. Yada aynı paraya 24" modellerden de tavsiye verebilirsiniz. 27" iyi olur tabi ama