Şimdi Ara

27 Haziran Ehliyet Sınavı [Ana Konu] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
4.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ulaslaslas

herkese hayırlı olsun. kazasız sürüşler dilerim

peki arkadaşlar direksiyon sınavı nasıldı.daha doğrusu denetmenler nasıl. katı mı davranıyolar. hatalara nasıl tepkileri

Bana ihtiyar bi Adam denk geldi, geveze mi geveze, arkadaş dikkat dağıtmak için bi dakka susmadı adam, yavaş gidiyosun deyip durdu, inadına 3e takmadım, kuralına uygun şekilde sürdüm, bitirmeye yapın gevezelikten kombo yapı adi herif, konulup duruyo cevap vermiyorum ama kafamdan aşağı yağmur gibi ter akıyo sinirden, ulan hem sinir stres yaratıyor hemde sen streslisin çok kasıyon kendini falan demeye başladı, sure bitince bir sure inmediler araçtan yok klimayı aç yok kalorifer neden açılıyor bilmem ben, ne biliyim ben dedim, öyle böyle bitirdik işte, tek tavsiyem komisyon yokmuş gibi dikkatlice parkuru bitirmeye bakın, prosedürde olmayan herhangi birşey için puan kıramazlar sizden, bene o yüzden inadına 2. Viteste sürdüm 😁

Hekese tekrardan bol şans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende lysden 1 hafta sonra bu sınava gireceğim. Daha kayıt yaptırmadım

• 24 haziran doğumluyum henüz başvuru yapmadim ne zamana kadar başvuru yapip 27 Hazirandaki sinava girebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: İsimSoyisim

24 haziran doğumluyum henüz başvuru yapmadim ne zamana kadar başvuru yapip 27 Hazirandaki sinava girebilirim?

4hazirana kadar filan olanlar girebiliryordu diye hatırlıyorum ama arayıp sormak en mantıklısı

• Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    Ben 3 Haziran dogumluyum. 2 tane surucu kursu ile gorustum birisi bana dogum gununun oldugu ay sinava giremezsin dedi digeri ise tanidikti yani kuzenim daha onceden oraya yazilmisti, onlar 4 Haziran'da butun evraklari getir hemen hallederiz dediler. Acaba tam 4 Haziran'da halledebilirler mi yoksa diger sinava mi kalacagim bir bilginiz var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiskeynKola

Ben 3 Haziran dogumluyum. 2 tane surucu kursu ile gorustum birisi bana dogum gununun oldugu ay sinava giremezsin dedi digeri ise tanidikti yani kuzenim daha onceden oraya yazilmisti, onlar 4 Haziran'da butun evraklari getir hemen hallederiz dediler. Acaba tam 4 Haziran'da halledebilirler mi yoksa diger sinava mi kalacagim bir bilginiz var mi?

Hallederiz dediklerine göre bir bildikleri vardır sanırım. En kötü milli eğitime şikayet edersiniz şu dönem için kayıt yaptırdım ama diğer döneme attılar beni diye.
  • Kursa verdiğimiz vesikalığı ehliyete bastırmak zorunda mıyız emniyete başka vesikalık götürsem kabul ederler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: frknn33

Kursa verdiğimiz vesikalığı ehliyete bastırmak zorunda mıyız emniyete başka vesikalık götürsem kabul ederler mi?

Bence kursa verdiğiniz vesikalığı götürün emniyete. Eğer elinizde yoksa kurstan rica edin çoğaltıp geri verirsiniz.
  • Bende yazıldım Mayısın ilk haftası.A2+B 1557TL toplam tüm ıvır zıvır vergiler içinde.Direksiyon sınavlarından korkum var.Tavsiye verebilir misiniz özellikle A2 için?
  • Ziraate 60 tl yatırdım başkada birşey yapmadım
    Herhangi bir yere başvuru yapmam gerekiyor muydu ?

• İyi yazılmışsınız benim sadece B 1400 lira tutuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasım.42

İyi yazılmışsınız benim sadece B 1400 lira tutuyor

Teşekkürler hocam.

• Arkadaslar bugun kursa yazildim herhangi bir para odemedim. Sinav harcini ben mi yatiriyorum oblar benim adima yatiracak mi

• quote:

Orijinalden alıntı: artı rep iyi forumlar

Arkadaslar bugun kursa yazildim herhangi bir para odemedim. Sinav harcini ben mi yatiriyorum oblar benim adima yatiracak mi

Sizin anlaşmanıza bağlı ben sonradan bankayla uğraşmamak için onların yatırması için parayı onlara verdim.
  • artı rep iyi forumlar A kullanıcısına yanıt
    Ben kursa verdim onlar yatıracaklar
  • bnde 27 haziranda sınava gireceğim kursa toplam 580 tl verdim yazılı sınavdan geçince 60 tl daha verecekmişim. direksiyon sınavı içinmiş. yazılı sınavdan korkmuyorumda direksiyon sınavından korkuyorum bir gün test sürüşü yaptırdılar sadece park yapmada sorun var dediler buna rağmen direksiyon dersi al dediler kabul etmedim.
  • eşruhuum kullanıcısına yanıt
    Kaç saat ders alacaksınız ?
  • Mutlaka ders alın. Direksiyon sınavı geldiğinde yanınızda olanlardan hiçbiri sağdan git soldan git parkur orda demeyecektir. Sadece yokuşta kalkış olmasını gerektiğinde birde park zamanı geldiğinde haber verirler. Sınav gözetmenleri kursiyerlerin parkuru bildiği varsayıyor yani zorunlu olmadıkça parkur dışına çıkarsanız riske atmış olursunuz sınavınızı.
  • Kurstan mesaj geldi 18.30da teorik ders varmış

• Teorik derslere gitme zorunluluğu var mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.