Şimdi Ara

27 AĞUSTOS FENERBAHÇE - PARTİZAN MAÇI HOTBİRDDE AÇIK VE ŞİFRESİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
0
Favori
9.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 27 Ağustos FENERBAHÇE - PARTİZAN Maçı HOTBİRDDE RTS Sat Kanalında Açık Ve Şifresiz...

Frekans : 11.585 - V (dikey) - 27500 - 3/4

Kaynak :http://liveonsat.com/daily.php?start_dd=27&start_mm=08&start_yyyy=2008&end_dd=27&end_mm=08&end_yyyy=2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özcan35 -- 21 Ağustos 2008; 9:54:06 >

• Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: grrdn

Teşekkürler
    Eyvallah hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Alp.

Eyvallah hocam...

Alıntıları Göster
    önemli değil beyler millet faydalansın...Bu arada ben bir GS liyim ama sonuçta FB orda Türkiye yi temsil ediyor bakmadan olmaz dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

önemli değil beyler millet faydalansın...Bu arada ben bir GS liyim ama sonuçta FB orda Türkiye yi temsil ediyor bakmadan olmaz dimi

Alıntıları Göster
    upload yapında başkalarıda görsün konu üstte kalsın biraz arada bişeyler yazın 159 kişi bakyo 3 kişi cevap veryo...159 kişi faydalanyo şuraya bi sağol yazmıyo bilgiyi alıp kaçyo.
  • quote:

upload yapında başkalarıda görsün konu üstte kalsın biraz arada bişeyler yazın 159 kişi bakyo 3 kişi cevap veryo...159 kişi faydalanyo şuraya bi sağol yazmıyo bilgiyi alıp kaçyo.

Alıntıları Göster
    sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAC mono

sağol

Alıntıları Göster
    ilk maçı ben burdan seyretmiştim. yalnız sırpçaya katlanmak zorluyor insanı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

ilk maçı ben burdan seyretmiştim. yalnız sırpçaya katlanmak zorluyor insanı.

Alıntıları Göster
    antena 1 de hotbird de olsaydı ya
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erta77

teşekkürler
    bu frekansta sinyal yok bende, kaçlık çanakla izleniyor bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: forumnik

bilmiyom ama bende 90 lık çanak var izleyebilyom...hotbird varsa mutalaka izlersin yaww yanlış bişey yapmış olmayasın

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: forumnik

bilmiyom ama bende 90 lık çanak var izleyebilyom...hotbird varsa mutalaka izlersin yaww yanlış bişey yapmış olmayasın

Alıntıları Göster
    teşekkürler çok güzel bir haber

• quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

teşekkürler çok güzel bir haber

Alıntıları Göster
    Hotbird olmadığı için radyoya talim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaposweet34

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hangi uyduda o ?

birde Gsli arkadaslar gecende söyledim konulari vardi Thor uydusunda antena kanali aciliyor. ordan izleyebilirler.

RTS'nın görüntüsü berbat buarada.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: patinaj35

Başladım uploada, bitince link atarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

Orjinalden alıntı: patinaj35

Başladım uploada, bitince link atarım.

Alıntıları Göster
    Çok sağol hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: devilish_

Çok sağol hocam.

Alıntıları Göster
    yav benim recieverdamı sorun var analamdım gitti,hiç bi hotbird kanalı çelmiyor gold master sat 9400

• quote:

Orijinalden alıntı: S0NY

yav benim recieverdamı sorun var analamdım gitti,hiç bi hotbird kanalı çelmiyor gold master sat 9400

Alıntıları Göster
    Teşekkürler Galatasaraylı Olduğum için Galatasarayın Maçını izlemeyi tercih ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: S0NY

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BLu-Ray

lnb girşini temizle veya gevşemişte olabilir.

yalnız aynı cihaz aynı sorunlar. sadece sende bende değil. genel olarak bu kadar baştan sağma bir receiver olmaz ya. herşeyi sorun. hala beğenenler var. ben ona şaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

Orjinalden alıntı: BLu-Ray

lnb girşini temizle veya gevşemişte olabilir.

yalnız aynı cihaz aynı sorunlar. sadece sende bende değil. genel olarak bu kadar baştan sağma bir receiver olmaz ya. herşeyi sorun. hala beğenenler var. ben ona şaşıyorum.

Alıntıları Göster
    Hotbird kedi olalı bir fare tutuyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.