Şimdi Ara

27-28 HAZİRAN OLASI SENARYO FLOOD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınav belirlenen tarihte yapılırsa olacaklar için bir flood hazırladım arkadaşlar twitterdan destek verebilirsiniz

devamı linkte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowIQdetector -- 11 Mayıs 2020; 2:36:47 >

• olmaz demeyin arkadaşlar. süleyman soylunun sokağa çıkma yasağını 2 saat kala duyurmasıyla halk sokaklara akın etmişti hatırlarsanız. Sonra ne mi oldu? 1 ,2 haftaya sonra vaka sayıları katlanarak arttı. tedbiri bırakmanın bilançosuydu bu. ve böyle giderse göreceksiniz daha beteri olacak. bütün sınavların temmuzun sonuna kadar ertelenmeesi lazım.
  • Keşkeeeee

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • biraz abartı olmuş özellikle hastanelerin dolup taşması kısmı.şu ana kadar böyle bir durum yaşanmadı diye biliyorum türkiye'de. bundan sonra da günlük 5k+ vaka açıklanmadığı sürece olmaz bence.

sosyal mesafeye dikkat edilemeyecek olması kısmını haklı buluyorum. okul önlerinde, otobüslerde vs. insanların sosyal mesafeyi koruması ne kadar mümkün olacak, bilmiyorum. bilim kurulu bu önlemlerin alınabileceğini söyler ve haziran 10-15 gibi vaka sayısı iyice düşerse sınavı yapacaklar gibi geliyor.

normalleşme sürecinde aksilik çıkarsa, msü yapılır ve vaka artışı tekrar hızlanırsa bu senaryo kısmen yaşanabilir ve sınavı ertelemek zorunda kalabilirler. her şey belirsiz hala.
  • up
  • how you doin kullanıcısına yanıt
    doldu kardeşim nereye dolmadı? boşuna mı sahra hastahaneleri yapılıyor sanıyorsunuz.
    allah bilir benim diş telim için aylardır gidemediğim, kapalı olan ankara hastahanesi diş fakültesi de salgın hastahanesine dönmüştür :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheXenos -- 13 Mayıs 2020; 5:1:36 >
  • lowIQdetector L kullanıcısına yanıt
    Valla yeter ya kabullenin artık aw sınava 2-3 hafta kala fark edeceksiniz ertelenmeyeceğini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vizyondakiler 22 Temmuz 2011
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ülkede virüs bitmiştir söz tayyibin ağzından bir kere çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheXenos kullanıcısına yanıt
    +1 aynı sebepten bende gidemiyorum

• msü'ye verdiğim parayla deneme alırdım moraller bozuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheXenos

doldu kardeşim nereye dolmadı? boşuna mı sahra hastahaneleri yapılıyor sanıyorsunuz.
    allah bilir benim diş telim için aylardır gidemediğim, kapalı olan ankara hastahanesi diş fakültesi de salgın hastahanesine dönmüştür :/
    ben açıklanan resmi verilere göre dolmadığını söyledim. yoğun bakım doluluk oranı %50'yi bile geçmedi diye biliyorum, sağlık bakanı öyle söylüyor en azından. verilere inanıp inanmama konusu başka bir konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DAD07C98

Bu mesaj silindi.
    low iq detected!
  • Hadi ben de burada olası senaryoları yazayım. Mesela apartmanınız sınav haftası karantina altına alındı giriş çıkış (haliyle de sınava girmeniz de) yasak.
    Ya da sınava giderken yolda lastik patlıyor kaza yapılıyor vs. vs.
    Sınav binasına girecekken kimliğiniz kanalizasyon deliğine düşüyor vs. vs

Arkadaşlar böyle kendinizi endişelendirecek yazıları düşünmemeye çalışın. Ben de sınav temmuzda yapılsın istiyorum. Ancak daha bu saatten sonra tweetler yazılar falan hepsi hikaye hepsi havada kalıyor. Boş çaba gibi geliyor bana. Kaldı ki temmuzda da yapılsa ağustosta da yapılsa vaka sayıları hiç 0 olmayacak bunu hepimiz biliyoruz. Her türlü olacak olan risk alarak sınava girmek olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 13 Mayıs 2020; 16:59:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.