Şimdi Ara

2600K + Anakart + Frio + Haf 912

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan bilgisayardan alınma faturalı 750 Watt Cooler master powerli Haf 912 Kasa içerisinde yine Vatan bilgisayardan 20 ay önce alınma faturalı sorunsuz i7 2600K işlemci ve Asus Z68 V-LE anakart üzerinde de
    Frio işlemci soğutucusunu 1000 TL ye satıyorum. Mersin de ikamet ediyorum. Elden satış tercihimdir ama sanalpazardan da satış yapılabilir. Bütün parçalar çok temizdir. Çizik mizik yoktur. Kurulu ve çalışmaya hazırdır.
    Ramini HDD ni tak çalıştır.

Powerlı kasayı 450 TL ye işlemciyi 800 TL ye Anakartı 300 TL ye Frio soğutucuyu 160 TL ye almıştım. Yani toplamda
    1710 TL ye aldığım ürünleri 1000 TL ye satıyorum. Az bi pazarlık payı olabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rolative01 -- 24 Ağustos 2013; 1:12:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 18.08.2013 Güncel

• 24.08.2013 Güncel

• Fiyat 700den 1000tl'ye çıkmış hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce power yoktu içinde. Dün 700 TL ye power aldım kendime vatandan yüzde 30 indirimle. Kendi orjinal powerini da geri taktım içine haf 912 nin. Pazarlık payı da var. Sanal pazar komisyonu da var içinde. Böyle olması normal yani.

Düşün yani 700 TL ye sadece bir power alabiliyoruz ben 900 TL ye kasa + power + anakart + işlemci + soğutucu veriyorum. İşlemci de i7 nin performans işlemcisi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rolative01 -- 24 Ağustos 2013; 16:10:30 >

• Şimdi gitsen Vatandan yüzde 30 indirimle bu kasanın aynısını bu soğutucunun aynısnı ve bu anakarta denk bir anakart ile 3770k alsan 1800 TL ye yakın para tutacak. Hadi ben 900 TL ye versem bunları yarı fiyatına denk geliyor. Mantıklı değil mi yani? Tabi parası çok olan gider 2 katı fiyatına alır aynı performanstaki ürünü birşey diyemem.

• Evet son 900 TL dir son fiyat. Sadece bir işlemci parasına komple sistem veriyorum. Sadece Ram ve Hdd eksik. Onları da takıp i7 performansını sonuna kadar yaşabilirsiniz. Emin olun 4770K alsanız dahi bundan alacağınız performanstan daha yüksek bir performans alamayacaksınız ve en az 2000 TL ye mal olacak size.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.