Şimdi Ara

2600 k için cpu soğutucu önerisi çok acil bugün almalık :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar s.a i72600k kullanıyorum işlemcim boşta 40 derece de geziniyor yük altında 72 leri falan görünce kapatıyorum oyunları vs :)
    Bana bir cpu sogutucusu tavsıye edermıısnız? vatandan alıcam %25 ındırımle yakalamayı istiyorum (Eskişehir de yeni mağaza açıyor)

fiyat ta indirimle birlikte maks.80-100 olsun lütfen varsa :) bvildiğiniz 2.el bile olabilir farketmezz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exorcist33 -- 3 Ağustos 2012; 6:44:47 >

• kardeş bence bu sıcak yaz aylarında o değerler iyi bile.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-rr-h612-13fk-r1-hyper-612s-lga-775115511561366-&-amd-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=60680 geçen hafta sonu indirimde arkadaşa aldık memnun.%25 indirimle 95tlye almıştık.üzerinde tek fanla geliyor istersen 2.fanda takabilirsin.
  • zalman cnps10x extreme kullanıyorum , yaz aylarında bile maksimum gördüğüm değer 45 derece ve çok sessiz bir fan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baalzamon -- 3 Ağustos 2012; 9:33:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

Sunbeam core contact al güzeldir

3pinlı bır sogutucu neden alsınki ?

Hem ayrıca 612s guzeldır dogruda kasaya sıcagacakmı ?? Sonra kapak açık kalmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet2741

quote:

Hem ayrıca 612s guzeldır dogruda kasaya sıcagacakmı ?? Sonra kapak açık kalmasın

16,3 cm yüksekliği var.Kasanın yan kapagında fan varsa kapanmaz kapağı.2 fanla kullanınca asus m5a97de 3 ram slotu kapandı corsair vengeance sığmadı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayalet2741

quote:

Pin min ne alaka sunbeamla 5k ghz görenler var 612s ise önerilen bir soğutucu değil.Ve sunbeam 70 lira.

konuya sunbeam ccfYi önermeye girmiştim.ama vatandan alacagım yazınca 612s'i önerdim.arkadasım memnun değerlerinden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar öncelikle cevaplar için teşekkürler kasaya sığarmı yazmışssınız benim hatam kasayı yazmadım :( anakrtı yazmadım :( yinede yardımcı olmaya çalışmışssınız çok teşekkür ediyorum.

KASA = thermaltake armor+

anakartda= asus maksimus 4 gen-z gen3

kasa içi genişlik 17-18 cm sanıyorum anakart panelinden yan kapağa kadar :)

Başka ne yazmalıyım bilmiyorum ama :)aklımda h50 vardı 2.el 110 lira çekmiş arkadaş ama hem 2.el hemde h50 ye göre fıyat bıraz pahalı geldı ondan sormak ıstedım h50 mı alıyım yoksa hava sogutmamı ve illa sıfır olması sart da degıl
  • CCF nin pwm özelliği yok ben olsam almazdım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exorcist33

Arkadaşlar öncelikle cevaplar için teşekkürler kasaya sığarmı yazmışssınız benim hatam kasayı yazmadım :( anakrtı yazmadım :( yinede yardımcı olmaya çalışmışssınız çok teşekkür ediyorum.

Başka ne yazmalıyım bilmiyorum ama :)aklımda h50 vardı 2.el 110 lira çekmiş arkadaş ama hem 2.el hemde h50 ye göre fıyat bıraz pahalı geldı ondan sormak ıstedım h50 mı alıyım yoksa hava sogutmamı ve illa sıfır olması sart da degıl

Tt armora sığar çoğu ancak 200 liraya ikinci el h100 bulabilirsin paran yetiyorsa.Yetmiyorsada ccf en kral fiyat performans soğutucudur.70 liraya en aşşağı 4.5 4.6ya çekersin işlemcini tabi 2600k düşüncesiyle konuşuyorum ben

evet evet :) 2600k :) ama daha önce o.c yi e 5500 le yaptım şimdi bu işlemciye yapmak gereklimi bilmiyorum doğrusu :) 200 liraya bulabilsem maksimum 200 e alırım h100 ama forumda da baktım yok 240 yazmıs bırı 200 lira ya indirmemişti :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar öncelikle cevaplar için teşekkürler kasaya sığarmı yazmışssınız benim hatam kasayı yazmadım :( anakrtı yazmadım :( yinede yardımcı olmaya çalışmışssınız çok teşekkür ediyorum.

Tt armora sığar çoğu ancak 200 liraya ikinci el h100 bulabilirsin paran yetiyorsa.Yetmiyorsada ccf en kral fiyat performans soğutucudur.70 liraya en aşşağı 4.5 4.6ya çekersin işlemcini tabi 2600k düşüncesiyle konuşuyorum ben

evet evet :) 2600k :) ama daha önce o.c yi e 5500 le yaptım şimdi bu işlemciye yapmak gereklimi bilmiyorum doğrusu :) 200 liraya bulabilsem maksimum 200 e alırım h100 ama forumda da baktım yok 240 yazmıs bırı 200 lira ya indirmemişti :)

Var birkaç kişi ben almadan evvel mesaj attım birkaçına dönmediler ama sen bir araştır ben 300e sıfır aldım h100 gayet memnunum inceleme ekleyeceğim test falan yok elimde düzenledikten sonra koyacağım incelemesini.5000 mhz boşta 38 yükte 85i görüyor ama prime95 testinde normal yükte 77 civarı.

300 imkansız benim için yaa :) yani 200 lire çok zordu ama h100 için değer onu bılıyorum :) almışken onu alıp bı kac yıl arkama bakmadan kullanabılırım ama 70 lira olanda alınabilir de arada çok fark varmı işte sıcaklık değerleri konusunda kafa karışık işte :))

• quote:

quote:

quote:

evet o ınmeyen kısı benım:)) el ınsaf be hocam fıyat gayet ıyı, nocthua al forumda 2. elde 130 lıraya vardı, ben onu kullanıyorum gayet sessız e mukemmel bısey

• quote:

Orijinalden alıntı: razr58

quote:

quote:

quote:

evet o ınmeyen kısı benım:)) el ınsaf be hocam fıyat gayet ıyı, nocthua al forumda 2. elde 130 lıraya vardı, ben onu kullanıyorum gayet sessız e mukemmel bısey

heheheh evt tanıdım şimdi nickten ):)) süper bir tartışma olmuştu pm de :) ama tertemiz hani kırmadan o bana ben ona bildiğin horoz muhabbeti ama kerdeşime teşekkür ediyorum terbiyemizi asla bozmadık o da bende bu da güzel bişey :)) o benım ıstedıgım fıyata ınmez bende onun fıyatına ımkanı yok cıkamam evet cok da ıstedım ama butcemız belli malum :)) krize gireriz ekonomık yönden :)

• quote:

Lo in gitsin 220de anlaşın

=)))) inmez oooo :))
  • mudur kurtarmaz, fıyatı bellı:)) gercekten ıyı bır fıyata verdıgımı dusunuyorm,arkadas vatanın %25 ındırımınden alacaktı, daha avantajlı dıyordu:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: razr58

mudur kurtarmaz, fıyatı bellı:)) gercekten ıyı bır fıyata verdıgımı dusunuyorm,arkadas vatanın %25 ındırımınden alacaktı, daha avantajlı dıyordu:))

kim ben mi ? hayır dedim ki sana vatan indiriminde 274 lira oluyor garanti aldıgım gun baslıyor ve garantı için direk burdakı servisle iletişime girebılıyosun ve sıfır gidip direkt olarak magazanın kendınden alıyosun ayrıca,alınca ilk 30 gün dü yanılmıyosam sorun oluıştugunda direk bırebir değişim oluyor ama sendeki ürünü alınca evet sıfır acılmamıs olabılır ama bu yan etmenleride göz önünde bulundurunca 34 lira verilir taksitli bir şekilde alınır avantaj dediğim kısım bu.hem bak ben seni kırmıyorum güzel şeyler söylüyorum bıraz yapıcı olalım dostum :) saygılarımla senin ürün bana ters kısmetımde yok anlaşılan bakalım kısmetten öteye de yol yok :)

cooler master 612 s var arkadaşlar da önermiş soğutma perfrmansı hakkında vatanda bırtek arkadaşın yorumu var baska da yorum bulamadım akasa venom var onun dışında ondada bılgım yok ama genel görüş iyi yönde başka secenek de yok sanırım

• quote:

Vatanın %25iyle 270 lira 240 fazla oluyor 2nci el sonuçta ver 200 210 lira gibi bir meblaya gitsin

bende aynısını dıyorum ama :))
  • 3-5 agustos da geçerli olucakmış vatanın indirimi hala devam ediyorum bakmaya
    ancak bugun kasaya 14 cm lık thermaltake in kırmıızı fanından aldım 2 tane bırde stok fan için zalman stg2 macun
    12 derece kadar farketti yüksüz durumda yüklenince de 49 civarındaydı yüklenmekten kastım ultra ayar pes oynadık 1920x1080 de öyle gördüm yanlışsa kusuruma bakmayın.
    şuan acelesi yok gibi 2 günüm daha var sonuçta bugün kasamı açınca fanları yerleştirmek için anakartın arkasında şu büyük cpu cooler ları anakartta bağlamak için arkada kasa boşluğu yok anlatabildim mi bilmiyorum ama nasıl olcak bu fanları nasıl bağlarım alsam bile... :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.