Şimdi Ara

26.000 için araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hali hazırda yeni evlendim ve elimde bir miktar para kaldı. Buna tanıdıklardan da ekleyerek bir araba almak istiyorum. Aracın 3-5 yıllık kullanımı olacak.
    Kriterleri ben madde halinde yazayım, aklımda olan modelleride ekleyim birde sizlerin fikirlerini alayım.
    Yazan yazmayan herkese şimdiden teşekkürler ;).

26000 (maks bu kadar tavsiyelerde pazarlığıda dikkate alalım lütfen) +1000 tl zor olur.
    Marka fanlığım yoktur ama çin arabalarından Daciadan, VW, Peugeot hariç.
    maks. 1600cc olacak
    dizel benzin fark etmez ama önceliğim dizel olacak.
    kilometre olarak 150.000 üstü araçlara bakmayalım derim.
    boşline dediğimiz trendline vb giriş donanımlarımızda olmasın.
    boya olarak sadece bel altı boya olur. (tampon + 1 ön çamurluk değişmiş olabilir)
    a sınıf araç olmasın mümkünse b ve c sınıfı

Edit: Araç manuel olacak

Gelelim tercihlere..

Aklımda ilk olarak citroen c4 1.6 hdi sx veya sxpk
    renault clio 2 1.5 dci dynamique ve üzeri
    renault megane 2 1.5 dci dynamique ve üzeri
    skoda fabia
    seat ibiza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiki212 -- 14 Mayıs 2015; 17:25:36 >

• Astra h kasada olbilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel corsa, 2004 - 2006.

• quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Astra h kasada olbilir

H kasanın dizeli mevcutmudur birde bu fiyata temizi bulunurmuki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda jazz, mitsubishi colt olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmankur -- 14 Mayıs 2015; 20:30:20 >
  • hocam bence ford fiesta , megan 2 ya da fiat punto bakmalısın
  • Valla bakın sahibindene inşallah bulursunuz 1.6 lpglide olabilir max 25 krş yakar dizelininde yakacağı 20-25 krş zaten dizel olsun diye şartlamayın kendinizi 1.4 kasaya yetmiyor onu biliyorum yani 27-28 bandında oturduğunuz il veya çevresinden bakın
    Ayrıca tanıdıktanda alacak olsanız plaka şasi no sorgulatmadan almayın ayrıca bir sigortacı ya da tanıdık trafik polisi varsa şase nodan onada sorgulatın araca iyice baktırmadan almayın son kuruşunuza kadar arabaya yatırmayın yani sigortası kaskosu noter parası vs için 500-1000 lira ayırın :)))
    Kolay gelsin temiz bulduğunuz aracı kaçırmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzIII

ford fusion tavsiye ederim;

fikir olması için (alakam yoktur):http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-mukemmel-durumda-2006-model-ford-fusion-1.4-tdci-210719398/detay

Bende bunu demek için gelmiştim sizin aradığınız araç ford fusion hocam

http://www.sahibinden.com/ford-fusion/dizel/manuel

• Volvo s40 alınabilir.
  • Müdür s40 baya düşük modelli bir araç elimde 2000 model polo var modelde yükseltmek sanki ileride satış açısından iyi olur.

Bu arada fusion modelini inceledim ama bir megane citroen yada punto kadar dolu değil birde anlamadık ama 1.6 tdci motor için 80 bg demişler düşük değilmdir..

• H kasayı hatırlıyorum hocam. eski şirketimde 1.3 dizelini kullanmıştım ve kesinlikle uzun yol aracı değil. benim arada ankara konya ankara yapma durumum var.(ayda bi kere)
    kasası güzel ama arka kapıları saçtı bildiğin. 2000 model polonun döşemeleri 2006 model astradan iyidir.
    Bununla birlikte megane 2 kadar sıcak bakıyorum.
    önceliğimi citroene verdim ama aracı hiiç kullanmadım sırf motoru ve yol tutuşunu merak ediyorum
    bula bilirsem megane 2 lere bakacağım ama şansım zor baya tanıdık galericiler fln var araştıracam
    aynı zamanda astrayıda söyleyeyim 1.6 lpglisini

fusionlar çok yüksek yerden sanırım alamam birde satışa çıktığı zaman beklerim gibi geliyor.

bu arada sigorta devir ve ilk bakım ücretleri ekspertiz vs gibi ücretleri bi kenarda ayrı duruyor.

tavsiyeler için teşekkürler. Aramaya devam...
  • bu paraya en mantıklı olanlar alfa romeo 147 2005 2006 ve citroen c4
  • 2006 elantra 1.6 + lpg...Saglamlik, guvenlik,konfor,donanim,yedek parca ve yakit olarak seni memnun edecek bir arac.Aracin ic ve dış dizaynida icine siniyorsa fazla dusunmene gerek yok bence...

• madem uzun yol yapacaksınız;

laguna;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-laguna-dizel-orjinal-212747946/detay

mondeo;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-satilik-otomatik-vites-ford-mondeo-196760952/detay

bu fiyatlara alıncak en iyi araç mondeo'dur iddia ediyorum, özellikle ghia donanımlı bulunursa ama piyasası yavaştır. sahip olursanız her sabah yüzünüzde bir gülümseme ile çalıştırırsınız aracı. yok illa c sınıfı almak istiyorum derseniz megane II dizel alıp geçin hem 2-3 bin liranız da cebinize kalır. fusionu ise hem düşük işletme maliyetleri hem de fiesta ile ortak parçaları yüzünden tavsiye etmiştim ama sık uzun yol yapılacak bir araç bence de değil haklısınız.

• Grande punto 1.3 mjet ford fiesta 1.4 tdci

• 2004 üstü Nissan Primera tekna öneririm herşey ile size uygun sorunda çıkarmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.