Şimdi Ara

25pp Nedir ? Zararı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Android telefona apk dosyasi atar gibi
    Jailybreak gerektirmeden cihazina program ve oyun yuklemeni saglar
    Bence zarari var .neden dersen app store dan birsey yukledigin zaman apple onu virus taramadan gecirmistir .fakat 25 pp de boyle birsey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 26 Eylül 2014; 22:57:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 5 aydır kullanıyorum tek sıkıntısı oyuna güncelemme geldimi oyundan atıyor onun içinde ayarı var ama çözemedim güvenlik sıkıntısı görmedm

• Beyler artık 25 pp çalışmıyor mu bugün san andreası falan indireyim dedim hiç bir şekilde bulamadım mağazada sadece gta 3 var yeni oyun ve uygulamaların hiç biri yok
  • Basketball is my life B kullanıcısına yanıt
    Lütfen ismini tam şekilde yazınız.Örneğin; Grand Theft Auto: San Andreas gibi.
  • Vshare en iyisi. Hem hıphızlı indiriyor. Hem de fixleme derdi, oyundan atma derdi yok. Oyundan atınca tarihi 1 eylül yapınca düzeliyor.

• Ondelon kullanıcısına yanıt
    Hocam yine çıkmadı nba 2k14 yazıyorum 12 çıkıyor bir sorun var galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takip

• Basketball is my life B kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum bende çıkıyor.Birde ben pc sürümünü kullanmıyorum jailbreak olduğu için yükledim.Bilgisayarda yavaş indiriyor diye şikayet eden varsa özel gelsin bi video var o yöntemle hızlı indirebilirsiniz.
  • Bence Tongbu güzel hızlı indiriyor uygulamaları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 3-4 senedir hiç bir problem yaşamadan kullanıyorum.

jb gerektirmeden de kullanılabilmesi programın artı özelliği fakat navigasyon ve türkçe uygulamalarda yetersiz kaldığını düşünüyorum.
    ayrıca uygulamaları crackleyenin nickini yazıp belli başlı sonuçlara ulaşabilirsin sana bi fikir de verebilir bu konuda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.