Şimdi Ara

25kdan 5kya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çekmek için hangi dersler kaç net gerekir? Bi de mümkün mü ya

• Dalgamı geçiyon arkadaşım mümkünmü diye.10binden aşağısı tıkış mıkış ama olur.
  • Üst sıralarda yükseltmek daha zor dediğin gibi ilk 10k sıkış tepiş niye dalga geçeyim
  • İnşallah olur.benim hedefim de o.mat bio ve kimya iyi ama fizikle geodan korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jasbafce kullanıcısına yanıt
    Benim de fizik kötü yapamıyorum ama diğerleri iyi. O yüzden fizik sıkıntı yaratıcak
  • Mfde 25 kdan 5 kya bahsediyoruz sanirim. Tabiki imkansiza yakin. Bi kere 25 k olan bi insan lysde mukemmel yapmiyodur yapsa mati fuller feni fuller. Yani kisacasi calismasi gereken bi insandir 2 ay kaldigi dusunursek fulle yakin yapmasi gereken bi insandan bahsettigimizide ele alalim. Uzgunum kank :(

• 20k dayım 5k ya çekicem çok zor ama imkansız değil
    Ygsye göre düşünme unut o sınavı lys başka bir şey
    Mat2 ve fiziği 11 de sıkı tuttuysan imkansız diye düşünme

• quote:

Orijinalden alıntı: Milfshake

Mfde 25 kdan 5 kya bahsediyoruz sanirim. Tabiki imkansiza yakin. Bi kere 25 k olan bi insan lysde mukemmel yapmiyodur yapsa mati fuller feni fuller. Yani kisacasi calismasi gereken bi insandir 2 ay kaldigi dusunursek fulle yakin yapmasi gereken bi insandan bahsettigimizide ele alalim. Uzgunum kank :(

Ne alakası var ygs ile?benim mat ve fenim iyiydi türkçe sosyali batırdım süreyi yetiştiremedim.1.nin bile fenden 2 yanlışı var ne fullemesi?yapılır yani.proplemlerdeki yorumu yapamayıp türevden soru kaçırmayan insanlar var.

• Nükleus kullanıcısına yanıt
    Ara sınıfları hep sıkı tuttum ama fiziğin elektrik kısmını yapamıyorum. Yani hiç yapamıyorum değil ortalama derecede yapıyorum ama yeterli olmaz ki o.

Nasıl çalışıyosunuz? Ben deneme kitaplarından her gün deneme çözücem, dün başladım. Fizik 14 net çıktı ama modern fizik, dalga falan bunları boş bırakmıştım. Geo 20 yapabiliyorum şimdilik parabol hiperbol falan hatırlayamadığım için. Matematik integrali tamamlamadığım için 4-5 boş kesin çıkıyo, 33 net yapabildim en fazla.
  • 2012 gibi gelirse aşağı doğru in ,Fc Schalke 04'ün sonuca bak,görürsün.2013 gibi veya daha zor gelirse daha düşük netlerle çekebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_63449278/tm.htm
  • EllisNeptune kullanıcısına yanıt
    Bu sefer deneme çözmeyeceğim soru bankası bitiricem ygsde çözdük de noldu çalıştığımın karşılığını alamadım, şuan eksik konuları hızlıca bitiriyorum biyolojiye filan bakmıyorum 20 yapsam yeterli zaten zaman kaybı tamamen.
    Mat2 +40 geo ve fen dersleri 20 civarı şuan eksik konuları kapatınca fizik kimya +25 e çekerim mattan ve geodan bol bol soru çözmek lazım özellikle geo
    Nisanın sonuna kadar konuları bitirmeyi düşünüyorum sonraki ay yat kalk soru çözücem piskopata bağlamak lazım başka yolu yok

• quote:

Mfde 25 kdan 5 kya bahsediyoruz sanirim. Tabiki imkansiza yakin. Bi kere 25 k olan bi insan lysde mukemmel yapmiyodur yapsa mati fuller feni fuller. Yani kisacasi calismasi gereken bi insandir 2 ay kaldigi dusunursek fulle yakin yapmasi gereken bi insandan bahsettigimizide ele alalim. Uzgunum kank :(

pardon ama ne saçmalıyıp insanların moralini bozuyorsun ki.benim tanıdığım biri 28 binden 3 bine çekti ve üstelik çok aman aman bi öğrencide değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EllisNeptune

Üst sıralarda yükseltmek daha zor dediğin gibi ilk 10k sıkış tepiş niye dalga geçeyim

mesela ben matematik bölümünü 3.sınıfa geçerken bıraktım

30-Mat-1 yaptım genelde problemleri yapamadım sınava ama gel gör ki sınavda çıkan türev-integral soruları bölümünün yanında bana çerez geliyor..

biz integralin üstünün integralini aldık sonuçta yeğen
  • quote:

Orijinalden alıntı: my spot

quote:

pardon ama ne saçmalıyıp insanların moralini bozuyorsun ki.benim tanıdığım biri 28 binden 3 bine çekti ve üstelik çok aman aman bi öğrencide değildi.

resim paylaşabilirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thisismydesign

quote:

Orijinalden alıntı: my spot

quote:

resim paylaşabilirmisin ?

sınıf arkadaşımdı kendisi. sadece fen netinin 80 üzerinde olduğunu biliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.