Şimdi Ara

256mb Kingston CL2 PC133 Sdram ve ufak tefek parçalar (Ankara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'dan 256 MB Kingston Value 133 Mhz CL2 SDRAM satılıktır. Ram ömür boyu garantilidir, ASNET etiketli ve Amerika üretimidir, üzerinde de 8 adet infineon chip var, yani tek taraflı. Kodu : KVR133X64C2/256, anlaşıldığı gibi cas2 destekli, çoğunluğu gibi cas 3 ve çin üretimi değil, bu sebeple karıştırmayın. Aralarında gerçekten ciddi bir performans farkı var.

Fikir edinmeniz için:

http://www.demo.com.tr/show/liste.asp?sec=3054
    http://www.data.com.tr/produce_detail.asp?pid=13141

Tek Fiyat: 50 YTL.

Ramin dışında bazı ufak tefek parçalar var. İsteyen olursa onları da satabilirim. Bu parçalara gelince;

Voodo3 3000 TV-Out AGP ekran kartı. Sadece kart var, driverlarını indirip bir cd'ye çektim. İstediğim fiyat: 15 YTL. Bakalım bu sefer olacak mı, şimdiye kadar 3 farklı arkadaşla anlaştık ama hepsi de sebep berlirtmeden vazgeçtiler. Enson bir arkadaşla 17 gün önce anlaşmıştık. Kalırsa da sıkıntım yok, arşivime ekliyorum.

Bunun dışında Asus'un VIA chipsetli 4 portlu USB 2.0 çoklayıcısı var. Bu üzerinde 2 port olan PCI kart ve 2 portluk diğer aparattan oluşuyor. Driverları diskette mi cd'de mi hatırlamıyorum 2000 ve Xp kendi tanıyor. Bunun fiyatı ise 17 YTL.

Ayrıca isteyen olursa ISA bir AWE64 ses kartım var, evde artık ISA'lı sistem kalmadı. Hakkını vermek lazım, çok güzel bir kart, birçok kaliteli olduğu iddia edilen karta taş çıkartır. Fiyata gelince 7 YTL.

Takas olayına gelince pek tercih etmem ama ses sistemi veya dvd-writer ile takas edebilirim, beyaz olmak kaydıyla. Bilgisayar parçası harici başka ürünlerlede takas yapabilirim ama ne olduğunu bilmem lazım.

Şimdilik bu kadar. Detaylı bilgi isteyen arkadaşlar mesaj atabilir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.